ufukn73 Üye Güzel paylaşım. indirdim --------------- Ekleme --------------- Ama N73te çalışmadı.. Sertifika süresi geçmiş..
Güzel paylaşım. indirdim --------------- Ekleme --------------- Ama N73te çalışmadı.. Sertifika süresi geçmiş..
bydemir Üye arkadaşlar nasıl indirecez...programları...örn kemal sunal filmi --------------- Ekleme --------------- arkadaşlar deli gibi bi oraya bi buraya tıklayıp duruyorum aynı yere geri dönüyorum...bi yardımcı olun
arkadaşlar nasıl indirecez...programları...örn kemal sunal filmi --------------- Ekleme --------------- arkadaşlar deli gibi bi oraya bi buraya tıklayıp duruyorum aynı yere geri dönüyorum...bi yardımcı olun
serdar035 Üye Kardeş cebe yükleyecem eğer çalışırsa seni rap mıdır rep midir? nedir ondan bol bol gönderirim. İNŞAALLAH çalışır. Saygılar.
Kardeş cebe yükleyecem eğer çalışırsa seni rap mıdır rep midir? nedir ondan bol bol gönderirim. İNŞAALLAH çalışır. Saygılar.
serdar035 Üye Ya kardeş ilk yüklediğimde çalışıyordu bu prg. n70 format attım bir daha kurdum çalışmadı ?