Smart setting TUŞ kilidi açma HİLESİ...%500 gerçek..!

Sponsorlu Bağlantılar

memet çavuş

memet çavuş

Üye
allah senden razı olsun sorun çözüldü

electro77

electro77

Üye
Güzell

cevdet sunay

Üye
n70lerde kamera kapğını açınca menü tuşuna basarsanızda açılır ayrıca ben unuttuğum zmn 112 yi aryım menü tuşuna basıyom sonrada kırmızı tuşa(arama kapat) basıyom aramayı sonlandırp şifreyi deiştiryom sizde deneye bilirsiniz kendim keşfettim :D

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
n70lerde kamera kapğını açınca menü tuşuna basarsanızda açılır ayrıca ben unuttuğum zmn 112 yi aryım menü tuşuna basıyom sonrada kırmızı tuşa(arama kapat) basıyom aramayı sonlandırp kodu deiştiryom sizde deneye bilirsiniz kendim keşfettim :D
kardeş n70 de dediğin olabilir ama 112 yi arıyorum dedin ya....!
Sen 112 yi bunun icin meskul ediyorsun...
Belki birilerinin canına hayatıyla oynuyorsundur...
Sen benim dediğimi yap...
Arkadasından kendini ara..
112 yi bunun icin meşkul etmesin kimse...

ates

ates

Üye
denedim açılmadı.bilgisayara bağlanıp pc suite den smart settingi kaldırdım halloldu:)))

exe1454

exe1454

Üye
teşekkürler

Godfather616

Godfather616

Üye
tşk

ramo060

Üye
çok sağol kardeş vallahi tuş kilidi olayın hallettim uğraşıp duruyordum birde telefoncuya para bayılacaktık allah senden razı olsun.

bodrumluseko

bodrumluseko

Üye
eğer n serisi kullanıyorsanız o kadar zahmete gerek yok arkadaşlar.. arkada camera kapağını açın kapayın tuş kilidi aktif hale gelecektir

harock

harock

Üye
Hiç aramaya gerek yok bunu ben bulmuştum ödemeli atın kadının 1e basın felan söylerken smart settingi açıp şifreyi öğrenin

ramo060

Üye
saolun arkadaşlar

bodrumluseko

bodrumluseko

Üye
bence n70 lerde ve n72 lerde gerek yok arama yappmaya arka kamera kapağnı açın ve kapayın bu kadar basit :)

sabri04x

sabri04x

Üye
abiler bizim okulda arkadaşlar bi kodlar yazıp açıyolar bana sölemediler araştırın bulabilirsiniz

olivetti

olivetti

Üye
değişik :)

tugrul_human

tugrul_human

Üye
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi :ehe yöntem için sağol dostum :D

• Beğen
Tepkiler: yusufabii

Üst Alt