Smart movie 4.15 en son versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

msay

Üye
YARDIM EDİNNN Smart Movie lerin hepsini gezdim hepside problemli ya sertifika hatalı diyor yada bir süre sonra programdan atıyor. Moderotör arkadaşlar bu konuda bize yardımcı olursanız sevinirim.

basarkunter

Üye
teşekkürler.

cimbomaryum

Üye
teşekkürler ellerine sağlık

By Kavak

By Kavak

Üye
Teşekkürler

patron1991

Üye
sertifika hatasi servis sağlayıcıyla görüşün

emretwoolf

emretwoolf

Üye
ben yaptim walla:D sorcerer programını bulup sınırsız kayıt yapabilirsiniz. az uğraştırır ama kesin sonuç.

el jacko

Üye
arkadaşlar allah o 30 05 2009 tarihini veren arkadaştan razı olsun.filmler diziler akıyor vallahi.bir de altyazı olayını çözsem iyi olacak.umarım o programdan atma sorununu yaşamam

cruelmortal

Üye
n 79 yuklemeye calıstım ama sertıfıka suresı gecmıs dıo neden her zaman bu sorunla karsılasıyrm ?

yigitcen

yigitcen

Üye
n 79 yuklemeye calıstım ama sertıfıka suresı gecmıs dıo neden her zaman bu sorunla karsılasıyrm ?

yüklemeden önce telefonun tarihini 2-3 sene geriya al.ondan sonra yükle..
(Yükledikten sonra telin tarihini geri düzeltebilirsin.):oke:

hellmare

Üye
eywallah dostum....

melankoliktb

melankoliktb

Üye
teşekkürler :)

ensevgili

Üye
teşekkür ediyorum........

rkap

rkap

Üye
ellerine sağlık

mehmetcebel

Üye
ya kardes bu programı yuklerken sertıfaka ıle ılgılı suresı dolmus falan ffılan yazıo cozemıorum yardımcı olabılırmısın

kayabey53

Üye
e66 ya yüklemeye çalıştım ama sertifika süresi geçmiş diyo yardimci olabilir misiniz ayrica telefonum güncellemesi yapılmişş..

ertanx

Üye
telefonda video oynatirken program sifre isteyecekmi yoksa cracklimi ha bide flv demissin oynatmiyor diye biliyorum ama

--------------- Ekleme ---------------

telefona kurulunca sifre isteyecekmi?

cumbalak

Üye
çalışmıyor!

düşünür..

nası flv dosyaları açıyo?? ben şimdi yükledim açmıo

vedat533

vedat533

Üye
saol

vielleicht44