Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Smart movie 4.15 en son versiyon
Sponsorlu Bağlantılar
muratpalio16
Üye
bende nokıa e 71 var hangisini indirmem gerek s60 ? oluyor
arkadaşlar hangisi oluyor e71 ? tarihi geri aldım sertifka hatası veriyor açık açık yazarmısınız ? kullanalım bizde tşk ler
Statuss
Üye
teşekkürler kardeşim eline sağlık
muratpalio16
Üye
kardeş bi tarif edermisin şunu nasıl çalıştırıcaz ??????????????????
yigitcen
Üye
programı yüklerken karşıma şu uyarı çıkıyor: "uygulamanın bunları yapmasına izin ver:kullanıcı verileri okuma , kullanıcı verileri yazma , şebekeyi kullanma ve telefon aramaları yapma"
güvenlik açısından bir sorun teşkil edermi acaba.. ??
viragoxv
Üye
hep süresi sertifikası geçmiş diyo ya indirebileceğim yok mu?
muratpalio16
Üye
sanırsam yok kimse den ses çıkmadıgına gore demekki kullanılmıyor ama çok sacmaaa
mnstrdnc
Üye
elinizde smartmovie nin ******i var mı acaba bir süre kullandıktan sonra imei mi gösyeriyor ve altta da ****** girmem için bir yer var ******ini de verirseniz çok iyi olur teşekkürler
MacroLife
Üye
Teşekkürler.. eLLerine SağLık
shelf
Üye
Sertifikanın süresi geçmiş diyor b bakarmısınız nokia 5230 kullanıyorum b film izleyemedim
bluepink
Üye
eyw saolasın qardas
Mobil İletişim
Üye
Sağol
ihlass
Üye
evet denedim çok güzelmiş.
p-siko mobile
Üye
teşekkür kardeş
mnstrdnc
Üye
k.e.y.g.e.n yok mu link verseniz
broadwey
Üye
teşekkürler.
Bora
Üye
Unsigned imis. . .
sebehuer
Üye
teşekkrler elinize sağlık
tbayansal
Üye
geçmiş sertifika hatası veriyor acep neden budamı eski yoksa ?
kadir42
Üye
arkadaslar ben bunu kullanıyorum hoşumada gidiyor guzel program ama biraz kullandıktan sonra kendini kapatmaya başlıyor 3-4 ay kullanıyorum hiç bir sorun yok sonra vidyoyu oynat dediğimde kapatmaya başlıyor