Smart movie 4.15 en son versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

titanic01

Üye
tesekkür v ederim

merdemyar

merdemyar

Üye
Güzel paylaşım teşekkürler :oke:

OğuzcanAbi

Üye
eline sağlık

fatihcanery

Üye
süresi geçmiş sertifika

tolden86

Üye
teşekkürler yapabilecezmi bakalım

ametlim

ametlim

Üye
arkadaşım belli bir süreden sonra video oynatmamaya başladı bu konuda aydınllatırsan sevinirim

artemegemen

Üye
***** dosyasını yükleyemedim :s

--------------- Ekleme ---------------

***** dosyasını yükleyemedim

ufuksırma

Üye
teşekkürler arkadaşım

xlover25

Üye
allah rizasi icin biri soylesin ben neden indirdigim .exe .rar gibi uzantilari acamiyorum telde. suan telden baglaniyorum. nokia 5800 xm. uzantilari tanimiyor. real playerda ses var gorntu yok. acil cvp

Yusuf_EMRE

Üye
allah rizasi icin biri soylesin ben neden indirdigim .exe .rar gibi uzantilari acamiyorum telde. suan telden baglaniyorum. nokia 5800 xm. uzantilari tanimiyor. real playerda ses var gorntu yok. acil cvp

Bak sevgili kardeşim telefonlarda exe dosyaları açamazsın bu çok doğal hiçbir telefondada açamazsın zaten, ama rar dosyalarını aşağıda vereceğim linkteki programı yükle, artık kolaylıkla açabilirsin bundan sonra, veya x-plore programıylada açabilirsin ama ben x-ploreyi değil winRAR programını tavsiye ederim buyur link: http://www.maxicep.com/symbian-s60v...bianos9-x-unsigned-turkce-maxipda-369293.html

Scarface1968

Üye
Teşekkürler.

birmot

birmot

Üye
saol teşekkürler

mahmut581

Üye
Kardes bunun sifresi ne ya programi veriyosunuz sifre olmadiktan snra bi ise yaramiyor. İkinci dosya hangisi yada nasil register ederim

master_28

Üye
ya lütfen biri yardım etsiinnnn

hocam önce eline sağlık... ama bi aralar kullanıyordum ama bi zamandan sonra program açılır ama içinde bir video açtığımda program kapanır oldu. daha sonra 5-6 sefer kaldırdım tekrar yükledim. eski sürümler yükledim. ama nafile...

lütfen yardım edinn

bu sorunun aynısı bendede oldu sanırım herkeste var yokmu bunun bir çözümü?????????

hakjan01

hakjan01

Üye
teşekkürler

south

Üye
Teşekkürler Avi Kalitesinde Video İzlemek Gerek Her Zaman. :)

ReTuRNeR

Üye
Master26 arkadasım bendede aynı sorun vardı artık sıkılmıştım silecektim programı sonra bir arkadaş burda yazmış cozumunu sanırım goremedin. Ben şoyle yaptım once ana programı kurdum sonra programı acıp bı vıdeo actım daha sonra crake adlı yamasını yukledım sorun cozuldu ***** yazan hata verıodu ama crake yazan işe yaradı suan sorunsuz kullanıorum inşallah bida sorun cıkmaz konuyu acan arkadasada tesekkurler
Saygılar.

bora_akar

bora_akar

Üye
yükleyemedim exe dosyası ve passs soruyor?

--------------- Ekleme ---------------

yükldim yalnız pass soruyor tekrar conver.. kodu dharmil sanırım ama kod yazılan yere sadece rakam girelebiliyor e71 klaveysi farklı acaba ondanmı?

kmle71

Üye
Arkadaşlar sertifika sorunu olanlar tarihi 30 05 2009 olarak ayarlasınlar telefonlarına tarihi sonra yüklesinler. adam zaten rar şifresini DHARMİL olarak vermiş kısayoldan kurun artık. E71 sorunsuz çalışıo.bide converter olayını çözsem dehşet olacak :D ekleyen arkadaşın ellerine sağlık...

Üst Alt