Smart İnstaller Belle Refresh Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Smart İnstaller Belle Refresh Yardım
Telefona reset atıp telefonun hafıza katını telden biçimlendirdim ve sonra Refresh'i yükledim fakat Smart İnstaller bozuldu artık Smart İnstaller uygulamalrı yükleyemiyorum.

Yüklenirken uygulamanın yüklemesi bitince internetten indirme kısmına geçiyor fakat yükleniyor yazısı çıktıktan bir süre sonra yüklenemdi diyip çıkıyor...

İnterntim açık ama yine de yüklemiyor lütfen yardım edin..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
aynı sorun bende de var.

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Eh birisi yardım etse de doğru düzgün oyun uygulama yüklesek :/

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben cfw yaptım ondan kaynaklı sandım değil orjinali flaşladım başkasının yaptığı cfwyi flaşladım yine aynı sorun devam etti sonrada tekrar kendi cfwmi flaşladım :D sorun belki hafıza kartımdadır dedim sen onuda biçimlendirmişsin düzelmemiş :hmmm ben bir konuda verilen smart installer uygulamasını yükledim yine düzelmedi sanırım qt ile alakalı bir durum mağazayı falanda güncelledim ama olmadı qt programlarını yükleyip denemek lazım bir de.

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Bende cwf yok galiba hafıza kartımı biçimlendirince dosya yok oldu bulamyıoruz bide bi ihtimal daha var mobile cleaner uygulamasından 1 kez temizlik yaptım ama onda da sadece Opera Geçmişini felan sildi nasıl düzelir acaba..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
smart installer zaten tel hafızasında oluyor.

uribaju

uribaju

Üye
benim cfw ilk kurduğumdan beri smartinstaller yok ve installer ile yüklenen programlar yüklenmiyor qt ile alakalı gibi duruyor yapabilen vardır elbet

yaren_dede

yaren_dede

Üye
cihazınız hackli ise rompacter yamaları kapatıp restart yapın ve sonra mobil veri açık şekilde yada wifi ile tekrar yüklemeyi deneyin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Rompatcher yok bende :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Anladım dostum sağol şuan için pek önemli birşey yok zaten viberi yükleyemedim bir tek

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
evet yorumlar pek iç açıcı değil sesli görüşme falan gelecekmiş belki güncelleme ile birşeye benzeyebilir bir de bir uygulama daha var chircle launcer lite diye biliyorsun favori uygulamalar widgeti refreshte sorunlu bu da ona benzer birşey ama smart installer sorunu olduğu için yükleyemedim:)

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler aarkadaşım oldu rompatcher olayı...

u_cosar

u_cosar

Üye
sistemde hack varsa bundan kaynaklanıyor olabilir

asigsasi

asigsasi

Üye
herkes hack diyorda hack sız telefonlarda da oluyor bu sorun

asigsasi

asigsasi

Üye
benim mobil veri devamlı açık ve internete 3g üzerinden bağlanıyorum fakat yine olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt