Windows7 Kullanıcısı Üye Muhtemelen donanımsal arıza ben telefonda aynı ama rom adam akıllı çalışmadığı için twrpden rom atarken çöp oldu Mesaj birleştirildi: 14 Ağu 2023 Ekran donuyor twrpde ve telefon u açabilecek bir tane bile dosya yok
Muhtemelen donanımsal arıza ben telefonda aynı ama rom adam akıllı çalışmadığı için twrpden rom atarken çöp oldu Mesaj birleştirildi: 14 Ağu 2023 Ekran donuyor twrpde ve telefon u açabilecek bir tane bile dosya yok
Dobraokuyucu Üye Bu işlemleri yapmadan önce telefonda USB hata ayıklamayı açtınız mi? Son düzenleme: 15 Ağu 2023
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Dobraokuyucu' Alıntı: açıklamayı Genişletmek için tıkla ... Ayıklama idi
Dobraokuyucu Üye gonyalı' Alıntı: Ayıklama idi Genişletmek için tıkla ... Küçük bir harf hatası ne kadar anlamı değiştiriyor değil mi. Uyari için teşekkürler
gonyalı' Alıntı: Ayıklama idi Genişletmek için tıkla ... Küçük bir harf hatası ne kadar anlamı değiştiriyor değil mi. Uyari için teşekkürler
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Dobraokuyucu' Alıntı: Küçük bir harf hatası ne kadar anlamı değiştiriyor değil mi. Uyari için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Klavye otomatik düzeltmesine ayar oluyorum
Dobraokuyucu' Alıntı: Küçük bir harf hatası ne kadar anlamı değiştiriyor değil mi. Uyari için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Klavye otomatik düzeltmesine ayar oluyorum
Ahed Üye Konu Sahibi Dobraokuyucu' Alıntı: Bu işlemleri yapmadan önce telefonda USB hata ayıklamayı açtınız mi? Genişletmek için tıkla ... Açılamıyor,çünkü telefonda açılabilecek bir OS yok. Mustafa paşa camii' Alıntı: Muhtemelen donanımsal arıza ben telefonda aynı ama rom adam akıllı çalışmadığı için twrpden rom atarken çöp oldu Mesaj birleştirildi: 14 Ağu 2023 Ekran donuyor twrpde ve telefon u açabilecek bir tane bile dosya yok Genişletmek için tıkla ... İşte demek ki tamiri imkansız hale de gelebiliyor,bir telefonla ancak bu kadar uğraşılır
Dobraokuyucu' Alıntı: Bu işlemleri yapmadan önce telefonda USB hata ayıklamayı açtınız mi? Genişletmek için tıkla ... Açılamıyor,çünkü telefonda açılabilecek bir OS yok. Mustafa paşa camii' Alıntı: Muhtemelen donanımsal arıza ben telefonda aynı ama rom adam akıllı çalışmadığı için twrpden rom atarken çöp oldu Mesaj birleştirildi: 14 Ağu 2023 Ekran donuyor twrpde ve telefon u açabilecek bir tane bile dosya yok Genişletmek için tıkla ... İşte demek ki tamiri imkansız hale de gelebiliyor,bir telefonla ancak bu kadar uğraşılır
Dobraokuyucu Üye Ahed' Alıntı: Açılamıyor,çünkü telefonda açılabilecek bir OS yok. Genişletmek için tıkla ... Rom yükleme işlemine başlamadan önce USB hata açıklamayı açtınız mi diye soruyorum. Şu an isteseniz de açamazsınız zaten.
Ahed' Alıntı: Açılamıyor,çünkü telefonda açılabilecek bir OS yok. Genişletmek için tıkla ... Rom yükleme işlemine başlamadan önce USB hata açıklamayı açtınız mi diye soruyorum. Şu an isteseniz de açamazsınız zaten.
Ahed Üye Konu Sahibi Dobraokuyucu' Alıntı: Rom yükleme işlemine başlamadan önce USB hata açıklamayı açtınız mi diye soruyorum. Şu an isteseniz de açamazsınız zaten. Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimalle açıktı diye hatırlıyorum,kullandığım her telefonda açarım çünkü.Fakat saha sonra bir daha kontrol etme fırsatım olmadı
Dobraokuyucu' Alıntı: Rom yükleme işlemine başlamadan önce USB hata açıklamayı açtınız mi diye soruyorum. Şu an isteseniz de açamazsınız zaten. Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimalle açıktı diye hatırlıyorum,kullandığım her telefonda açarım çünkü.Fakat saha sonra bir daha kontrol etme fırsatım olmadı