Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SlovoEd Sözlük ( Her dilde, dev sözlük !! ) Profesyonel Çözüm
Sponsorlu Bağlantılar
emmi
Üye
paylaşımın için sağol süper bir program herkese tavsiye ederim.
cigilgan1
Üye
sifreyi guncellermisiiz teekkurler
ckeylul
Üye
teşekkurler
xcronossx
Üye
eski keyler olmuyor..yenileri lazım..bulursam koyarım burayada..
eng to eng = Registration ***: N32088-04548-05003-99703
aspıre
Üye
güzel bir uygulama
ufoufuk1989
Üye
eline sağlık saol
sezeryus
Üye
çok yararlı teşeşkkür
ryuk
Üye
Süper bir sözlük yazılılarda acayip işime yaradı çok sağol
soner1740
Üye
beyler bu program n73 telde de çalışıyor bilginize!
german33
Üye
Cok Sagol
kerimaksu64
Üye
hafız bunun ******* eskı versıyona ait dıyor nasıl yapacaz bız bu işi selamlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
matraxadr
Üye
arkadaşlar 4 ten .sis uygulaması çıkıyor slovoed dosyası içerisinden hepsini mi kuruyoruz _? register code 20 karekter verilen ****** ler 26 karakter.k
kurulumu gerçekleştiremdim kuran kullanan arkadaşlar en baştan sırasıyla hangi dosyalar nereye nasıl ve dil yükleme ve ****** sorunu nasıldır anlatırsa seviniriz
--------------- Ekleme ---------------
sanırım *** olayı askıda bu konuda ______________
HUSKY10
Üye
TEŞEKKÜRLER.
dinccine
Üye
saul gadasım
hasanmat
Üye
verdiğin keyler olmuyor onlar eski sürümler için haberin olsun ben yenisini bulamadım
selmanirmak1
Üye
tşklerr
poitor
Üye
helal olsun
_azazel_
Üye
İyi günler..N95 ime bu sözlüğü başarılı bir şekilde yükledim ancak verilen anahtarları program kabul etmiyor,yanlış diyor..lütfen birisi yardım etsin..doğru anahtar nedir?zaten register değimde sn ile değil n ile başlıyor default çıkan kod...
ahmetmanav
Üye
benim size tavsiyem şu; bence sesli sözlüğe gerek yok.bilmediğiniz kelimenin karşılığına bakmak yeterlii olur diye düşünüyorum.