SlovoEd Sözlük ( Her dilde, dev sözlük !! ) Profesyonel Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

cinga777

Üye
Merhabalar
N31A0C- .... ile başlayan seri numarası mevcutsa yollarmısınız
[email protected]

AWFRONT

Üye
Harika.Eline saglik.

gfidan88

Üye
VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim !
VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim !

jatvalca

jatvalca

Üye
güzel bişeymiş yaw teşekkürler

ergun43

Üye
sagol aga

qazim18

Üye
ARKADAŞLAR this patched version of Slovoed by 100565 Nag and Registration screen patch DİYE Bİ UYARI VERİYOR.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

karadavut37

karadavut37

Üye
saol
:D

albertino

Üye
selam

baklan2720

Üye
dostum emeğine sağlık
ama bir sorun var
bana
N3013C- ile başlayan ****** gerekiyor
ilgilenirseniz sevinirim
teşekkürler

muraç

Üye
keyler eski versiyona ait yeni *** olan varsa ekleyebilirmi

hoteagle

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

SlovoEd Deluxe English-Turkish & Turkish-English dictionary for Symbian S60 3rd edition

olan versiyonun *** i varmı?

yasarkurt

yasarkurt

Üye
N3013C- ile başlayan yeni *** lazım..yardımcı olabilirmisiniz..?

alex_sercan

Üye
Eyvallah güzele benziyor deniyorum hemen.

thedarkdewil

Üye
emegıne saglık

aykutozkann

aykutozkann

Üye
emegıne saglık guzel paylasım

xrhl

Üye

burda eski versiyonu var keyleriyle

TSCH88

Üye
Aşağıdaki linkten önce telefonunuza uygun SlovoEd uygulamasını çekin

ve telefonunuza yükleyin daha sonra hangi dili çektiyseniz o dile özgü **** girin, keylerin bulundugu dosya ektedir

İngilizce ve Türkçe dillerini kalın olarak vurguladım.

Örnek veriyorum; (n95 için)
Türkçe İngilizce Sözlüğü istiyorsunuz.
En üstte verdigim siteye girin
n95 Software Linkini seçin
Açılan yeni sayfada Dictionaries altında, SlovoEd Dictionaries for Nokia N75, Nokia N76, Nokia N95 diye bir link göreceksiniz. Ona tıklamadan altında Turkish To ... linkine tıklıyoruz Ve yeni gelen ekrandan English - Turkish linkine tıklıyoruz, açılan sayfada üstte Download butonuna basarak yeni ekrandan uygulamayı çekiyoruz. Yüksek boyutta olan üstteki seçenek sesli dosyadır, altta ufak boyutta olan sadece metin sözlüğüdür

Verilen sifre yanlis bi zahmet sifresi varsa paylasima sunarsaniz cok sevinirim! Simdiden tesekkrler!

Millet bu yeni version icin keyler bulundumu? yani eger herhangi birisinde varsa ve paylasima sunarsa cok sevinirim! (German-English icin olani özellikle..) Simdiden tesekkrler!

vlkstar

Üye
emeğine sağlık kardeşim.allah senin gibi insanoğluna yararlı adamları başımızdan eksik etmesin..Allaha emanet ol...

mmalkocoglu

Üye
kardeş bu sözlüklerde n32090 yazıyo register için ne yazmalıyız

kalifiye58

Üye
teşekkürler

SlovoEd Deluxe English-Turkish & Turkish-English dictionary for Symbian S60 3rd edition

olan versiyonun *** i varmı?

aynen ya günlerdir arıyorum hiç biyerde bulamadım ilgilenirseniz sevinirim...

Üst Alt