sLeepLe
Üye
SayılmıyomuGereksizlerde mesaj sayılıyor mu
Bu Mesaj L925 Aracılığıyla Maxicep Windows Phone Uygulamasından Gonderildi
2000 görünce bende yapıştırdm hemenSayılmıyomuGereksizlerde mesaj sayılıyor mu
Bu Mesaj L925 Aracılığıyla Maxicep Windows Phone Uygulamasından Gonderildi
2000 görünce bende yapıştırdm hemenNot: gereksizlerde mesaj sayılmıyı2000. mesajım bu konuya ve bu mesaja kısmetmiş![]()

birden aklıma bir fikir geldi aman tanrım didim bu fikirle herşeyi çözebilirdim__4__
Her şey karıştığı anda inceden tanıdık sesler gelmeye başladı ama nerden geldiğini anlamıyodum, çok hızlı hareket ediyolardı benle beraber. Uzun bir yol ilerlediğimi düşünüyodum az da olsa ortalık yavaşlamıştı.
Sesler daha netti bunlar neydi?
Çay sesleriydi ama çok küçüklerdi siz nerden geldiniz dedim? Beni tanımadılar şaşırmamıştım ne onlara benziyodum ne de çaya belden aşağım yoktu. Onları inandırmak için uğraştım ve geri itilip mideye gidenlerden olduklarını öğrendim başlarına ne geldi de bu hale gelmişlerdi acaba beyaz hücre onları mı yakalamıştı? Benim yarım da mı bu haldeydi? Düşündükçe kötü hissetmiştim çok küçüklerdi, bunu çözmeliydim ve o zamana kadar olan başlarına gelenleri sordum, bana güvenmiyolardı. Bir yardım lazımdı burayı çözmem için...
bunuda öğrenmiş oldumNot: gereksizlerde mesaj sayılmıyı![]()

Kenarda durmanın yanlıl olduğunu düşünüyodum ama ilerde beyaz hücre görünmüştü, kenardan ayrılırsam ona doğru gidecektim o tarafa her şey akıyodu ilerdeki durumu incelemeye başladım minyatürlere hiçbir şey denmiyordu hepsi rahatça geçti. Ve büyük çayı aramaya başladım bir alyuvar durmuştu üstünde de beyaz olanın bir ucu vardı yoksa dedim...
görüşürüz...!"" Fikir Benden ÇıktıGulmekten
Verdiginiz Cay
Bogazimda Kaldi![]()
*
senarist semih ama sen yapımcı ol!"" Fikir Benden Çıktı*
*** * * holuvooda gidecem![]()

devam ettir o zaman...!"" Fikir Benden Çıktı*
*** * * holuvooda gidecem![]()
senarist semih ama sen yapımcı ol![]()
belki olabilir
akşamları yazcambeklerizdevam ettir o zaman...
belki olabilir
akşamları yazcam

Nasil Devam Ettiriyimdevam ettir o zaman...
belki olabilir
akşamları yazcam

Nasil Devam Ettiriyim
Sen Devam Et
Aksiyon-Macera-Komedi-Gerilim İcersin![]()
holuvood a gitmek için
__6__