slm gereksizler bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Serhan

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
__4__
Her şey karıştığı anda inceden tanıdık sesler gelmeye başladı ama nerden geldiğini anlamıyodum, çok hızlı hareket ediyolardı benle beraber. Uzun bir yol ilerlediğimi düşünüyodum az da olsa ortalık yavaşlamıştı.
Sesler daha netti bunlar neydi?
Çay sesleriydi ama çok küçüklerdi siz nerden geldiniz dedim? Beni tanımadılar şaşırmamıştım ne onlara benziyodum ne de çaya belden aşağım yoktu. Onları inandırmak için uğraştım ve geri itilip mideye gidenlerden olduklarını öğrendim başlarına ne geldi de bu hale gelmişlerdi acaba beyaz hücre onları mı yakalamıştı? Benim yarım da mı bu haldeydi? Düşündükçe kötü hissetmiştim çok küçüklerdi, bunu çözmeliydim ve o zamana kadar olan başlarına gelenleri sordum, bana güvenmiyolardı. Bir yardım lazımdı burayı çözmem için...
birden aklıma bir fikir geldi aman tanrım didim bu fikirle herşeyi çözebilirdim :ehe
Not: gereksizlerde mesaj sayılmıyı :D
bunuda öğrenmiş oldum :zzz:

achambo

achambo

Üye
__5__
Birden aman tanrım didim bulmuştum nasıl güven kazanacağımı her ne kadar molekül olsam da olmayan beynim çok zekiydi, bu minyatürler(çok küçük çayların yeni adı) çok fazlaydı sürekli geliyorlardı sonu kesilmeyecek gibiydi. Olduğum yerde beklersem topçuklara giren gruplardan birine veya bir çaya rastlayabilirdim, o beni tanıyıp minyatürlere anlattırabilirdi burada ne olduğunu nasıl o hale geldiklerini belki de çıkabilirdim dışarı...
Bekledim gelmedi, yerim çok mu yanlış dedim ve ileri doğru baktım o an bir alyuvarda çay gördüm ama beni görmemişti bağırdım, duymadı.:zzz: Kenarda durmanın yanlıl olduğunu düşünüyodum ama ilerde beyaz hücre görünmüştü, kenardan ayrılırsam ona doğru gidecektim o tarafa her şey akıyodu ilerdeki durumu incelemeye başladım minyatürlere hiçbir şey denmiyordu hepsi rahatça geçti. Ve büyük çayı aramaya başladım bir alyuvar durmuştu üstünde de beyaz olanın bir ucu vardı yoksa dedim...

Edit: Yazım hatasıyarın devam ederim:D görüşürüz...

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Görüşürüz :D

• Beğen
Tepkiler: achambo
UpOneTR

UpOneTR

Üye
:hmmm

achambo

achambo

Üye
Nasil Devam Ettiriyim :)
Sen Devam Et :)
Aksiyon-Macera-Komedi-Gerilim İcersin :)

:ehe holuvood a gitmek için:D__6__
Aklıma gelen olmuştu büyük çay yoktu, beyaz onu içine çekmişti üstelik ardında da bir şey bırakmadan. Ne yapabilirim acaba dedim, gitmem benim için de son olurdu. Ve ne olacağını beklemek için olduğım yerden ayrılmadım yarı vücut olduğumdan hareket etmem zordu ama gittikçe iyi gibi oluyordum. Minyatürleri beyaz hücrenin içinde mi oluşmuştu öğrenmeye çalışıyodum.
Bir süre daha bekledim anlaşılan büyük parça dışarı çıkmıcaktı, etrafında küçük parçalar da yoktu demekki küçülmenin yolu akciğerden değil diğer taraftan gitmekti, her ne kadar minyatür olmayı istemesem de rahatça dolaşmak isterdim veya başka bir yolu olmalıydı, rahat dolaşabilmeliydim.
Minyatürler daha ileri taraflara gidiyorlardı, orasının tehlikeli olacağını düşünüyordum. İleriye bakarken bir büyük parça daha ilerlemişti beyaz hücre onu da mı yiyecekti, hem o hücrenin adını hem de ne ile sorumlu olduğunu öğrenmeliydim çok karşılaşıyordum, düşmanı tanımalıydım.
2. Büyük de yutuluyordu bir kısmı kurtulmuştu kendimi zor tutuyordum, gözlerimden yaş geliyordu, aynı yerden geldiğim, kardeş yerine koyduğum çaylar yutuluyordu ve sonra görünmüyolardı. Bir dahakinde yakalayacağıma beyaz hücreye yem etmeyeceğime söz verdim, çok oyalanmış az bilgi edinmiştim...__7__
Yavaş yavaş ilerlemeye başlamıştım, beyaz hücreye az bir mesafe kalmışken 3 kişilik bir grupla karşılaştım arkamdan yetişmişlerdi. Bir tanesi ayrıldi ve diğer ikisi beni alyuvarlarına çekti hareket etme dediler hızlanmıştık beyaz hücre başka bir alyuvara doğru bakıyordu, ayrılan çay ordaydı.
Beyaz hücre yakalayacak mı dedim? Beni duymadılar. İyice konsantre olmuşlardı, beyaz hücre bize doğru bakmaya başlamıştı ama yetişemeden geçtik. Bu grup hem ayrılmamış, hem tam halde hem de beyaz hücre atlatmayı biliyordu. Daha çok bilgileri olduğunu anladım ve sakin bir yerde konuşalım dedim, "şuan tehlikeli" diye ayrılan çay bağırdı ve hızla ileri doğru gittik, müsait bir yerde duralım dedim ve az ilerde bir durak gibi genişleyen bir yerde durduk beyaz hücrede ne olduğunu, adını ve minyatürlerin nereye gittiğini nasıl küçüldüğünü sordum?
-Minyatür mü o ne?
+En küçük parçalı çay
-Hmm, güzel isim :oke:
+Sizin onlara dediğiniz bir isim var mı?
-Çok uğraşmadık, şunlar, küçükler diyoduk işte, neyse senin sorulara gelelim, dediler...

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

Üst Alt