slm gereksizler bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
slm gereksizler bölümü
Gereksizlerdeki ilk konum buranın havası suyu toprağı bir başkaymış :D Selam olsun herkese

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

Revengeful

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun o zaman

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve ogzhnoTr
sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun neden

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Bir kere giren sağlıklı çıkamıyor

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., MaxipmaN ve ogzhnoTr
sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
sağlıklı olmadığımdan sorun yok o zaman 1 haftadır falan bakıyorum buraya muhabbetler güzel bende dahil olayım dedim

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye
iyi etmişsin, hoşgeldin aramıza :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
SHS

SHS

Üye
Çay dökte içek :D

• Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Beni sevsenize @Revengeful

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
:hmmm

achambo

achambo

Üye
vaay kimler gelmiş :op:nasıl sağlıklı çıkamıyo ben çok sağlıklıyım :ehe admine kafa tutma, konularda sapmaya yol açma, konu gidişatını değişme, konu kaynatma, hortlatma gibi yanlarım olsa da...:cool
Geçmiş olsun o zaman
gececilerde benim mesajı kopyalamışsın, derdin ne senin?sopa:

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Evveet abilerim kardeşlerim çaylar geldi :çay:

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
:çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay:::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay:

Üst Alt