önce çay suyu boğazına doğru gider o ara
gülmeye çalıştığından nefes borun kapanamaz
ama hepsi oraya da kaçmaz bazıları mideye
doğru giderken diğerleri akciğerine zarar
vermek için nefes borundan ileri gitmeye
çalışır ama nefes borusu yan taraftakileri geri dışarı iter bu yüzden bazıları kendini feda eder
ben ulaşamıyorum açtığım yol ile siz ulaşın, ve
böylece yaklaşık nefes borusundaki %68 çay
kendini feda eder, diğerleri akciğerdeki
alveollere yerleşmeye başlarlar ama ne
olacağını bilemediğinden yarısı sağ yarısı sol tarafa gider sonrasında ise alveollere girip
girmemek konusunda kararsızlardır. Burdan
sonrasını bir molekül ağzından dinleyelim...
__2__
akciğerin içinde küçük topçuklara doğru yol almıştık o sırada 3 er kişilik gruplarla alveollere girme emri geldi alveollerin o topçuklar olduğunu anlamıştım ve 3 kişi girdik oksijenleri takip edelim dedim ve bir sıvının içine düşmüştük bizi sürüklüyodu, baktım oksijenler kırmızı ortası çökük hücrelere tutunuyolar ben de öyle gideyim dedim ve birine tutunmaya çalıştım, durumum bu yutmayı bilmeyen insan vücuduna girmeden önce yol denilen yerde hareket eden metal yığınlarına atlamak gibiydi ve zordu, sonunda birine tutundum ve arkadaşlarımı geride bırakmıştım.
Biraz sonra beyaz büyük bir hücre gördüm ve saklandım polis gibiydi, ne de olsa hızlı gidince ceza yazıyolardı biz ise daha yavaştık herkestem taşınırken 7-8 kere ceza yemişti bulunduğum metal yığını, birden benim bulunduğum hücreyi tuttu ve kontrol var neden yavaş gidiyodun, akışı bozuyosun, dikkat et gibi uyarılar hücreyi sarmaya başladı ve beyaz hücre bana doğru geliyodu ne kadar saklansam da kurtulamam diyodum...