slm gereksizler bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

enew

enew

Üye
:zuhaha:

The Shadow

The Shadow

Üye
:hmmm

enew

enew

Üye
:halay3:somuru:

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
oturmaya mı geldik haydii :disko:

achambo

achambo

Üye
önce çay suyu boğazına doğru gider o ara
gülmeye çalıştığından nefes borun kapanamaz
ama hepsi oraya da kaçmaz bazıları mideye
doğru giderken diğerleri akciğerine zarar
vermek için nefes borundan ileri gitmeye
çalışır ama nefes borusu yan taraftakileri geri dışarı iter bu yüzden bazıları kendini feda eder
ben ulaşamıyorum açtığım yol ile siz ulaşın, ve
böylece yaklaşık nefes borusundaki %68 çay
kendini feda eder, diğerleri akciğerdeki
alveollere yerleşmeye başlarlar ama ne
olacağını bilemediğinden yarısı sağ yarısı sol tarafa gider sonrasında ise alveollere girip
girmemek konusunda kararsızlardır. Burdan
sonrasını bir molekül ağzından dinleyelim...

__2__

akciğerin içinde küçük topçuklara doğru yol almıştık o sırada 3 er kişilik gruplarla alveollere girme emri geldi alveollerin o topçuklar olduğunu anlamıştım ve 3 kişi girdik oksijenleri takip edelim dedim ve bir sıvının içine düşmüştük bizi sürüklüyodu, baktım oksijenler kırmızı ortası çökük hücrelere tutunuyolar ben de öyle gideyim dedim ve birine tutunmaya çalıştım, durumum bu yutmayı bilmeyen insan vücuduna girmeden önce yol denilen yerde hareket eden metal yığınlarına atlamak gibiydi ve zordu, sonunda birine tutundum ve arkadaşlarımı geride bırakmıştım.
Biraz sonra beyaz büyük bir hücre gördüm ve saklandım polis gibiydi, ne de olsa hızlı gidince ceza yazıyolardı biz ise daha yavaştık herkestem taşınırken 7-8 kere ceza yemişti bulunduğum metal yığını, birden benim bulunduğum hücreyi tuttu ve kontrol var neden yavaş gidiyodun, akışı bozuyosun, dikkat et gibi uyarılar hücreyi sarmaya başladı ve beyaz hücre bana doğru geliyodu ne kadar saklansam da kurtulamam diyodum...

Son düzenleme:
sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Semih okulda biyolojin kaç :D baya bilgili durdun :D

achambo

achambo

Üye
Semih okulda biyolojin kaç :D baya bilgili durdun :D
ort. 94 heralde:Dinek diye hitap edilen grupta olunca biliyoruz:ehe
__3__
o anda arkadaşlarımın geldiğini gördüm onlara doğru kaçarım derken görünmiztüm var gücümle altıldım ama nafile, çay parçası olsam da belden aşağım kopmuştu gidişini gözlerimden yaş gelirken izliyodum ama itmenin etkisiyle arkadaşım beni tutmuştu kan kaybetmesemde acıyordu.
ileri gittikçe bir şey güçlüce atmaya başladı gittikçe yaklaşıyoduk oksijenler yine aynıydı alyuvarlar da öyleydi (adlarını kontrolde öğrenmiştim) hiç mi bir yüz ifadeleri olmaz diye düşünürken kulaklarım güm güm sesten sağır olcaktı ve o anda her şey karıştı bir odacıktan diğerine geçtim hiçbir şey göremiyodum ama çok hızlı şekilde itilmiştim araya kaynamıştım hiç tanıdık bir şey yoktu duygusuz alyuvarlar dışında...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe
mürteza16

mürteza16

Üye
Üşenmiyon mu la bunları yazmaya? Ben okumaya üşeniyorum. Neden bahsediyorsun? :D

• Beğen
Tepkiler: achambo
sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Bence bu isimle forum efsanelerine girebilir boğaza kaçan çayın hikayesi bence konu bile açılabilir :ehe

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
Bitmez ki bu. :D

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Sonunu çok merak ediyorum :ehe

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
Doğaçlama misâli. :D

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
2000. mesajım bu konuya ve bu mesaja kısmetmiş :heyo2::dance:

mürteza16

mürteza16

Üye
:havai:Tebrikler. :halay2:

Serhan

Serhan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
achambo

achambo

Üye
__4__
Her şey karıştığı anda inceden tanıdık sesler gelmeye başladı ama nerden geldiğini anlamıyodum, çok hızlı hareket ediyolardı benle beraber. Uzun bir yol ilerlediğimi düşünüyodum az da olsa ortalık yavaşlamıştı.
Sesler daha netti bunlar neydi?
Çay sesleriydi ama çok küçüklerdi siz nerden geldiniz dedim? Beni tanımadılar şaşırmamıştım ne onlara benziyodum ne de çaya belden aşağım yoktu. Onları inandırmak için uğraştım ve geri itilip mideye gidenlerden olduklarını öğrendim başlarına ne geldi de bu hale gelmişlerdi acaba beyaz hücre onları mı yakalamıştı? Benim yarım da mı bu haldeydi? Düşündükçe kötü hissetmiştim çok küçüklerdi, bunu çözmeliydim ve o zamana kadar olan başlarına gelenleri sordum, bana güvenmiyolardı. Bir yardım lazımdı burayı çözmem için...

Üst Alt