Slide Unlock v.1.0.2 S60v5 [ Nokia 5800, N97,Omnia

Sponsorlu Bağlantılar

notend

Üye
Bence çok gerekli değil ipone özentisi olmuş ayrıca bu tip programlara gerek yok 5800xm tuş kilidi gayet ideal
bide şarj dayanımını azaltıyor olması tamamen dezavantaj

^^Positive^^

Üye
Arkadaşlar kusura bakmayın yanlış programın linkini koymuşum..Alttan bu programa ait linki indirebilirsiniz...

uygulamayı kendi telefonuna sertifikalayıp koymuşsun o yüzden bizde çalışmıyor Sertifika Tarafından Kısıtlanıyor diyor.....

esatixxx

esatixxx

Üye
Teşekkürler ellerine sağlık abi

omar_daf8

Üye
[ı]program hata veriyor çalışmıyor yardım[/ı]

darkreaper

Üye
ndn error verıo lınk :S|-)

hakandoyran

Üye
arkadaşlar 5800 yeni aldım. sertifika yapmasını bilmiyorum. bazı programlar da da sertifika hatası veriyor bu program da da olduğu gibi. Nasıl sertifika yapılacağını anlatabilir misiniz. [email protected] yardım edin lütfen

KARADENİZ52

KARADENİZ52

Üye
ya bu serttıfıka olayı ne oluyor yuklenmıyor

tugrul446

Üye
arkaşım bu sürekli sertifika hatası diyor nie acaba tlfonum 5800

forkos

Üye
Oooof sertifika oof bi program bulamadım sertifikalamaya

zehirligenc

zehirligenc

Üye
teskler kardes denıyelım olacakmı

punqermojo

Üye
teşekkürler

matrixugur

matrixugur

Üye
arkadaşlar ovistoreden indirebilirsini< harika bi uygulama :)

cannali

Üye
kardeş bu proğramlarda kilit açılıyor ama nasıl kapanıyor bizim n97 deki amacımız yandaki tuş kilidini devredeb çıkrmak değilmi?ne işe yarıycak bu anlatırmısınız.şu anda kullanıyorum (hiç de kullanışlı değil) memnun değilim açıkcası

DPool

DPool

Üye
sertifika mı ne istiyoo bende

--------------- Ekleme ---------------

bişey sorcam benim telimde sertifika hatası veriyor ne yapmam lazım

ulaqq

Üye
bunu direk telemi yüklüyoruz?

bulentkonur

Üye
Sayın eken 27
Emegin İçin Teşekkür Ederim ..
Ama Bizim Gibi Sertifikalandırma işlemini yapamayanlar için önerilerini rica ediyorum..
Saygılarıma

manyak_adam

manyak_adam

Üye
sertifıkalayıp yuklemeye calıstım ama olmadı ovı dekını kullanıyorum su an tesekkurler yınede

fankar1

Üye
ben bunu indirdim ancak n97 yüklenmiyor sertifika tarafından desteklenmiyor diye bi uyarı veriyor. ve yükledikten sonra nereden aktifleştiricem + cepte taşrken ve yürürken ekrana deyildkten sonra tuş kilidi açlma olasılığı varmıdır acaba tşkrler

--------------- Ekleme ---------------

n97 için kullanışlı deil yandaki tuş kilidini hiç kullanmadan otomatik kapanan unlock varmıdır acaba bilgi verilirse çok seviniriz tşkrler

higlift

higlift

Üye
bı trial versiyon mu bunun fullunu bulamadık ya..
teşekkürler

axyshey...

Üye
ben okuldan giriyorum okul tarafından yasaklanmış nasıl yapabiliriz arkdşlar hacettepe kampüsünde yasaklanıo. acaba programla ilgili yardımı programı paylaşan arkadaş yardımcı olabilirmi..

Üst Alt