Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slide Unlock v.1.0.2 S60v5 [ Nokia 5800, N97,Omnia
Sponsorlu Bağlantılar
notend
Üye
Bence çok gerekli değil ipone özentisi olmuş ayrıca bu tip programlara gerek yok 5800xm tuş kilidi gayet ideal
bide şarj dayanımını azaltıyor olması tamamen dezavantaj
uygulamayı kendi telefonuna sertifikalayıp koymuşsun o yüzden bizde çalışmıyor Sertifika Tarafından Kısıtlanıyor diyor.....
esatixxx
Üye
Teşekkürler ellerine sağlık abi
omar_daf8
Üye
[ı]program hata veriyor çalışmıyor yardım[/ı]
darkreaper
Üye
ndn error verıo lınk :S
hakandoyran
Üye
arkadaşlar 5800 yeni aldım. sertifika yapmasını bilmiyorum. bazı programlar da da sertifika hatası veriyor bu program da da olduğu gibi. Nasıl sertifika yapılacağını anlatabilir misiniz. [email protected] yardım edin lütfen
KARADENİZ52
Üye
ya bu serttıfıka olayı ne oluyor yuklenmıyor
tugrul446
Üye
arkaşım bu sürekli sertifika hatası diyor nie acaba tlfonum 5800
forkos
Üye
Oooof sertifika oof bi program bulamadım sertifikalamaya
zehirligenc
Üye
teskler kardes denıyelım olacakmı
punqermojo
Üye
teşekkürler
matrixugur
Üye
arkadaşlar ovistoreden indirebilirsini< harika bi uygulama
cannali
Üye
kardeş bu proğramlarda kilit açılıyor ama nasıl kapanıyor bizim n97 deki amacımız yandaki tuş kilidini devredeb çıkrmak değilmi?ne işe yarıycak bu anlatırmısınız.şu anda kullanıyorum (hiç de kullanışlı değil) memnun değilim açıkcası
DPool
Üye
sertifika mı ne istiyoo bende
--------------- Ekleme ---------------
bişey sorcam benim telimde sertifika hatası veriyor ne yapmam lazım
ulaqq
Üye
bunu direk telemi yüklüyoruz?
bulentkonur
Üye
Sayın eken 27
Emegin İçin Teşekkür Ederim ..
Ama Bizim Gibi Sertifikalandırma işlemini yapamayanlar için önerilerini rica ediyorum..
Saygılarıma
manyak_adam
Üye
sertifıkalayıp yuklemeye calıstım ama olmadı ovı dekını kullanıyorum su an tesekkurler yınede
fankar1
Üye
ben bunu indirdim ancak n97 yüklenmiyor sertifika tarafından desteklenmiyor diye bi uyarı veriyor. ve yükledikten sonra nereden aktifleştiricem + cepte taşrken ve yürürken ekrana deyildkten sonra tuş kilidi açlma olasılığı varmıdır acaba tşkrler
--------------- Ekleme ---------------
n97 için kullanışlı deil yandaki tuş kilidini hiç kullanmadan otomatik kapanan unlock varmıdır acaba bilgi verilirse çok seviniriz tşkrler
higlift
Üye
bı trial versiyon mu bunun fullunu bulamadık ya..
teşekkürler
axyshey...
Üye
ben okuldan giriyorum okul tarafından yasaklanmış nasıl yapabiliriz arkdşlar hacettepe kampüsünde yasaklanıo. acaba programla ilgili yardımı programı paylaşan arkadaş yardımcı olabilirmi..