Slide Unlock v.1.0.2 S60v5 [ Nokia 5800, N97,Omnia

Sponsorlu Bağlantılar

cr@ckman

Üye
Yeni aldığım Nokia 5800 XpressMusic telefonumda yüklerken sertifika hatası verdi. Ne yapmamız gerek.

petrucci82

petrucci82

Üye
neyse greenchargin de lazımdı onu da indirmiş olduk

husnudoganay

Üye
sertifika hatası diyor nasıl halledicez aydınlatırmısınız ? şimdiden tşk ediyorumm

hypertech

hypertech

Üye
Kardeş emegine saglık fakat sertifika hatası veriyor!!!!!!!!

dogukanalkan

Üye
arkadaşlar bu rapid dosyadından indirdigimiz seyleri için codec istiyor hangisini ve nerden bulailirm bu codecleri şimdiden teşekkürler,

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

gokkurt

gokkurt

Üye
valla güzelmiş, teşekkürler

orkun1967_67

Üye
Program iyi hoş da, kurulum yapıldıktan sonra 5800'de beyaz tuşa basıldığında menü; yeşil tuşa basıldığında arama ekranı geliyor. Yani ekrandan kaydıracı kullanmadan telefona girmek mümkün. Görsellik dışında ne işe yarar o zaman?

dahessis

Üye
tesekkurler..

DERYA00000

Üye
Telefonu hack lemeden yükleye bileceğimiz bir slide unlock yokmu arkadaşlar....

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Hmm

Mirzacan

Üye
yükleme sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor arkdaşlar yardımcı olabilirmisiniz ?

ThesadisT

ThesadisT

Üye
Bunların hepsi gdesk çalışması kendinizde çok qüsel şeyler yapabilirsiniz gdesk ile :)

Ferzan

Ferzan

Üye
çok güüzel olmuş program sertifikalayıp kurdum çalışıyor bide türkçe olsa süper olurdu

mc_tekyon_19

Üye
teşekkürler :oke:

coddumu

Üye
sertifika engeli oluyor yükleme esnasında bunu nasil aşariz acaba?

desperadooo06

desperadooo06

Üye
herşey güzel ama bunun keyini bilen warmı :(

madalimert

madalimert

Üye
sertifikalayıp yükledim oldu. 5800 v.31 hac-klemiştim ama v50yi hac-kleyemiyorum sitede nereye baktıysam hepsinde modifiyelisi var ben v.31 deki gbi helloox benzeri programla hac-klemek istiyorum.biliyorum burası soru yeri değil ama kolay yolunu bilenler söylerse ya da link verirse sevinirim.teşekkürler şimdiden

h.r

h.r

Üye
yüklenemiyor serfitika tarafından kısıtlanıyor DİYOOOR nolur yardım edin yıllardan beri aradığım program çok gerekli bana :ağlarım::oke:

Üst Alt