Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slide Unlock v.1.0.2 S60v5 [ Nokia 5800, N97,Omnia
Sponsorlu Bağlantılar
cr@ckman
Üye
Yeni aldığım Nokia 5800 XpressMusic telefonumda yüklerken sertifika hatası verdi. Ne yapmamız gerek.
petrucci82
Üye
neyse greenchargin de lazımdı onu da indirmiş olduk
husnudoganay
Üye
sertifika hatası diyor nasıl halledicez aydınlatırmısınız ? şimdiden tşk ediyorumm
hypertech
Üye
Kardeş emegine saglık fakat sertifika hatası veriyor!!!!!!!!
dogukanalkan
Üye
arkadaşlar bu rapid dosyadından indirdigimiz seyleri için codec istiyor hangisini ve nerden bulailirm bu codecleri şimdiden teşekkürler,
Revengeful
Emekli Yönetici
teşekkürler
gokkurt
Üye
valla güzelmiş, teşekkürler
orkun1967_67
Üye
Program iyi hoş da, kurulum yapıldıktan sonra 5800'de beyaz tuşa basıldığında menü; yeşil tuşa basıldığında arama ekranı geliyor. Yani ekrandan kaydıracı kullanmadan telefona girmek mümkün. Görsellik dışında ne işe yarar o zaman?
dahessis
Üye
tesekkurler..
DERYA00000
Üye
Telefonu hack lemeden yükleye bileceğimiz bir slide unlock yokmu arkadaşlar....
sWatKinG*
Üye
Hmm
Mirzacan
Üye
yükleme sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor arkdaşlar yardımcı olabilirmisiniz ?
ThesadisT
Üye
Bunların hepsi gdesk çalışması kendinizde çok qüsel şeyler yapabilirsiniz gdesk ile
Ferzan
Üye
çok güüzel olmuş program sertifikalayıp kurdum çalışıyor bide türkçe olsa süper olurdu
mc_tekyon_19
Üye
teşekkürler
coddumu
Üye
sertifika engeli oluyor yükleme esnasında bunu nasil aşariz acaba?
desperadooo06
Üye
herşey güzel ama bunun keyini bilen warmı
madalimert
Üye
sertifikalayıp yükledim oldu. 5800 v.31 hac-klemiştim ama v50yi hac-kleyemiyorum sitede nereye baktıysam hepsinde modifiyelisi var ben v.31 deki gbi helloox benzeri programla hac-klemek istiyorum.biliyorum burası soru yeri değil ama kolay yolunu bilenler söylerse ya da link verirse sevinirim.teşekkürler şimdiden
h.r
Üye
yüklenemiyor serfitika tarafından kısıtlanıyor DİYOOOR nolur yardım edin yıllardan beri aradığım program çok gerekli bana