=>Slick Nasıl Türkçeleştirilir Anlatım By Burhan 2010>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
=>Slick Nasıl Türkçeleştirilir Anlatım By Burhan 2010>
arkadaşlar kimse tam olarak slicki nasıl türkçeleştireceğini tam olarak kimse bilmiyor, dolayısıyla ingilizce olarak kullanıyorlar,ben biliyorum nasıl ve nerden çeviri yapıldığını yanlız tövbeliyim slick i türkçeleştirmeye ama burdan anlatacağım nasıl çevirileceğini,arkadaşlar slickin çeviri mantığı şudur programı telefonunuza kurun,c/e/ hangi hafızaya kurduysanız xplore yardımı ile
system//apps/slic yazan klasörü aç içinde dat uzantılı dosya olacak ona yeni ad verin dat olan yeri zip yap daha sonra xplore ile o zipi aç zip açılınca içinde Lang dosyası çıkacak onun üzerine tıklayın Lang açılınca içinde txt uzantılı dil dosyasını göreceksiniz ordan çeviriyi yapabilirsiniz, çeviri bitince zip yaptığımız dosyayı terar eski haline yani dat yazıp kaydedelim işte slicki türkçeleştirme mantığı budur, sitede çeviri yapan arkadaşlar bu şekilde çeviri yapabilirler, bilgi paylaştıkca güzeldir

• Beğen
Tepkiler: doping18, Kobra_FighterTR ve snndrsn

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Burhan abi çok sağolasın verdiğin bilgilerle bi çeviri yaptım hatta siteye de koydum :D

LCG Slick v0.65 for S60v2 Türkçe
http://www.maxicep.com/s60-messenger-chat-e-mail/lcg-slick-v0-65-for-s60v2-turkce-443408.html

her şey için tekrar teşekkür ediyorum

rica ederim, evet türkçeleştirdiğin slicki gördüm yazılarda kayma oluşmamış çevirin süper olmuş ellerine sağlık, umarım slicki başka türkçeleştirecek arkadaşlarda senin gibi duyarlı olurlarda By Burhan 2010 paylaştığı bilgiler sayesinde öğrendik diye not düşerler

snndrsn

snndrsn

Üye
rica ederim, evet türkçeleştirdiğin slicki gördüm yazılarda kayma oluşmamış çevirin süper olmuş ellerine sağlık, umarım slicki başka türkçeleştirecek arkadaşlarda senin gibi duyarlı olurlarda By Burhan 2010 paylaştığı bilgiler sayesinde öğrendik diye not düşerler
abi sen ne diyosun yaa türkceleştirmeyi senden öğrendim ben var ol
bu arada farklı türkceleştirme çalışmalarına dalıyorum takıldığım yerde yardım edebilirsen çok sevinirim.

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
abi sen ne diyosun yaa türkceleştirmeyi senden öğrendim ben var ol
bu arada farklı türkceleştirme çalışmalarına dalıyorum takıldığım yerde yardım edebilirsen çok sevinirim.

ne demek yardım edebilirsen başım gözüm üstüne tabiki yardımcı olurum hemde seve seve.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Teşekkürler Yararlı Paylaşım ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt