Symbianist
Üye
Slayt Yapabileceğiniz ve Video Düzenleyebileceğiniz Bir Program (Video Editor Türkçe)
Bu program ile telefonunuzdaki resimleri sıralayıp geçiş efekti de ekleyerek video haline getirebilirsiniz. Ayrıca herhangi bir videonuzu da düzenleyebilirsiniz. Düzenledikten sonra Video klasörüne kaydediyor. Siz kayıt kalitesini ve türünü kaydetmeden önce ayarlara girmek suretiyle değiştirebilirsiniz.
ÖNERİLER Programı açtığınızda Hikaye Panosu kısmına girip müzikli slayt gösterisi hazırlayabilirsiniz. Müzik eklemek için anlatım yazan menüye girin. Müziksiz sadece slayt hazırlamak istiyorsanız Slayt Hazırla Bölümüne giriniz. Onun dışında sormak istediğiniz soru olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.
NOT: Program alıntıdır. Bazı küçük değişiklikler yaparak yayınlıyorum.
ÖNERİLER Programı açtığınızda Hikaye Panosu kısmına girip müzikli slayt gösterisi hazırlayabilirsiniz. Müzik eklemek için anlatım yazan menüye girin. Müziksiz sadece slayt hazırlamak istiyorsanız Slayt Hazırla Bölümüne giriniz. Onun dışında sormak istediğiniz soru olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.
NOT: Program alıntıdır. Bazı küçük değişiklikler yaparak yayınlıyorum.
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.