Skyfire v1.50(15495) S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

mehmet0605

Üye
sorry. skyfire cannot proide service in your country at this time die bi hata veriyo
(çeviri google.)
>>Özür dilerim. skyfire ülkenizde şu anda hizmet proide olamaz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
modemden kaynaklanan bir hata..

sonuvare

Üye
slm..." connect to skyfire the network connection (APN) used does not provide internet connectivity as needed bey skyfire" hatası alıyorum.. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende olan hata sizede olmuş..ben çok uğraştım yapamamıştım..skyfire in kendi sitesinde de açıklama yapılmış..modem ayarlarından kaynaklanıyormuş..

blaxoul

Üye
skyfire bende de açılmıyor.
sorry. skyfire cannot proide service in your country at this time hatasını alıyorum. Turkcell 3g ile bağlanamıyorum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skyfire ülkenizde bu servisi desteklemiyor diyor..

blaxoul

Üye
skyfire ülkenizde bu servisi desteklemiyor diyor..

O manaya geldiğini ben de biliyorum ancak anlamadığım nokta benim de Türkiye'de bulunmama rağmen skyfire kullanamamam. Sonuçta Türkiye'de skyfire uygulaması bir çok arkadaşda başarıyla çalışmakta. Daha önce de bahsettiğim gibi Turkcell 3g ile bağlanıyorum. Belki bu yüzden bir problem yaşıyor olabilirim ancak hala çözemedim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben de çözemedim..dedim ya çok uğraştım..

jackbr

Üye
"5800" hata alıyorum "sorry. skyfire cannot provide service in your country at this time (4.3.2.1_3001) " açılmıyor program bundan snr exit seçeneği var sadece yardımcı olabilecek varsa sevinirim modem ayarındanda kaynaklı bişey olduğunu düşünmüyorum her türlü bağlantıyı alan makine skyfireda nie cortluyo ?

blaxoul

Üye
"5800" hata alıyorum "sorry. skyfire cannot provide service in your country at this time (4.3.2.1_3001) " açılmıyor program bundan snr exit seçeneği var sadece yardımcı olabilecek varsa sevinirim modem ayarındanda kaynaklı bişey olduğunu düşünmüyorum her türlü bağlantıyı alan makine skyfireda nie cortluyo ?

Henüz bir çözüme ulaşamadılar sanırım bu konuda. Benim de problemim devam ediyor.

tunorno

tunorno

Üye
bende de çıktı şimdi o hata.sabah ne güzel kullanıyordum wifi ile akşam bozuldu.bizim ülkede erişimi kapatacaklarını sanmıyorum aptallık olur çünkü.ama video izlemek için de başka bir yol yok açıkçası.sorunu çözen bi arkadaş olursa paylaşırsa seviniriz.ben silip tekrar yüklerim şimdi denim

patlıcancı

patlıcancı

Üye
sorry. skyfire cannot provide service in your country at this time (4.3.2.1_3001) aynı hata bende de oldu 2 gün önce çok rahat izliyordum hatta baglantı ayarınıda degiştim you tubeye direk giriyorum fakat skyfire ye giremiyorum sorun benim telefondanmı kaynaklanıyor yoksa skyfire türkiyede erişimi kapadımı bilen birisi varmı acaba..?

eerdogan85

eerdogan85

Üye
bende dün akşama kadar rahat giriyordum fakat şimdi denedim aynı hata

daksy

Üye
arkadaslar bende 13.04.2010 itibariyle aynı hatayı alıyorum heralde turkiye erişimini kapadılar...

ekonometrici

Üye
sanırım skyfire'ın türkiye ile ilgili bir sorunu meydana geldi. Ben de 14'ünden bu yana skyfire'a giremiyorum. Çözüm için epeyce uğraştım ama bir sonuca ulaşamadım. Sorun biraz yeni olduğu için konuya uzman arkadaşlar sanırım çözüm üretemediler. Kısa zamanda çözüm buluruz diye umuyorum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben bu programı neredeyse hiç kullanamadım..siz yine bu zamana kadar kullandınız..ben ilk çıktığı zamandan beri bu hatayı aldım ve ne yaptımsa çözemedim..

FoRZa_26

Üye
Bugün 5800 aldım en çok sevindiğim ise video izlenebiliyor olmasıydı ama şansa bak skyfire bozulmuş,umarım en yakın zamanda düzelir

cenx07

cenx07

Üye
Yönetici arkadaşlarda Bİr Yardım Lütfen Konudan Anlıyan Birilerini Bulabilirlerse Sevinirim :hmmm

serhatkara

serhatkara

Üye
5800 giriyor calismiyor=((((((

ooozzyy

Üye
ben programı bugun kurdum,hatta onlarca kez kurup kaldırdım ama aynı hatayı aldım sürekli olarak. ben de bağlanamıyorum.

Üst Alt