Skyfire v1.50(15495) S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

ReaqL

ReaqL

Üye
3 tane erısım noktası war 1. suan kullandıgım w-Lan 2. okuldakı w-Lan 3.de turkcel baglantısı. Baglanırken soruor zaten suan kullandıgım w-Lan baglantısı secıorum ya herzman baglanan sey DurduK yere NasıL bole cıkıor anLamıorum:S

Progressivity

Progressivity

Üye
maalesef bu konuda benimde aklıma fazla birşey gelmiyo be kardeşim :/ inş bu konuda çözümü olan birileri yardımcı olabilir veya sen çözümünü bulursan burda anlatırsın benzer durumları yaşan arkadaşlar için iyi bir örnek olur

ReaqL

ReaqL

Üye
saol dostum yardımcı oLmya caLıştın yınede tşkLer. umarım buLurus :)

exprus

Üye
çok şaşırdım ..facebook vb sitelerde videoları izlediğime sevindim youtube a direk girebilmesi de çok enteresan ..teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tabiiki çalışıyor..

dadasaktas

dadasaktas

Üye
nadir hocam ben bunu dün yükledim iş yerinde vlan olduğu için orada denedim fakat hiç bir yere bağlanmadı bende sorun vardiye kaldırdım sonrada kendi tarayıcısından denedim yine bağlanmadı ve bağlanamıyorum artık sorun nedir acaba

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bağlantı ayarlarından hedeflerde ne kadar bağlantı kayıtlıysa sil yeniden kayır et dene bakalım..

dadasaktas

dadasaktas

Üye
hocm bağlantı ayarlarını bulamadım bide şimdi deneyemem işyerinde vlan var orada denerim

--------------- Ekleme ---------------

buldum şimdi hepsini sildim dikkat etmemişim pardon

KRON XC 4000

KRON XC 4000

Üye
5800 sorunsuz çalışıyor:) teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

lord_kanka

lord_kanka

Üye
Dosya indirme sorunu yaşıyorum arkadaşlar sizdede aynı sorun varmı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
program siteye yüklü nasıl bir sorun yaşıyorsun ki?

lord_kanka

lord_kanka

Üye
Skyfirede hocam yüzde 1 diyor sonra failedd veriyor.

dadasaktas

dadasaktas

Üye
hocam bu sky fireyi yükledikten sonra internete giremedim bidaha dediklerinide yaptım denedim olmadı telin fabrika ayarlarını geri yükledim yine olmadı skyfire yi kaldırdım yine olmadı yardım lütfen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende giremez oldum..tam sürümü çıkana kadar bekleyeceğiz..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ucweb deniyorum o daha güzele benziyor ama youtube falan zor..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir çözüm bulamadım arkadaşlar..port 443 ü modemden açtım..güvenlik duvarını kaldırdım aynı hatayı verip duruyor..

onur9388

Üye
ben v40 güncellemesini yapmadan önce ses bendede yoktu v40 güncellemesinden sonra ses sorunu çözülmüş oldu

luupuus

luupuus

Üye
5800da deneyen varmı

Üst Alt