Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skyfire v1.50(15495) S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed
Sponsorlu Bağlantılar
ReaqL
Üye
3 tane erısım noktası war 1. suan kullandıgım w-Lan 2. okuldakı w-Lan 3.de turkcel baglantısı. Baglanırken soruor zaten suan kullandıgım w-Lan baglantısı secıorum ya herzman baglanan sey DurduK yere NasıL bole cıkıor anLamıorum:S
Progressivity
Üye
maalesef bu konuda benimde aklıma fazla birşey gelmiyo be kardeşim :/ inş bu konuda çözümü olan birileri yardımcı olabilir veya sen çözümünü bulursan burda anlatırsın benzer durumları yaşan arkadaşlar için iyi bir örnek olur
ReaqL
Üye
saol dostum yardımcı oLmya caLıştın yınede tşkLer. umarım buLurus
exprus
Üye
çok şaşırdım ..facebook vb sitelerde videoları izlediğime sevindim youtube a direk girebilmesi de çok enteresan ..teşekkürler
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
tabiiki çalışıyor..
dadasaktas
Üye
nadir hocam ben bunu dün yükledim iş yerinde vlan olduğu için orada denedim fakat hiç bir yere bağlanmadı bende sorun vardiye kaldırdım sonrada kendi tarayıcısından denedim yine bağlanmadı ve bağlanamıyorum artık sorun nedir acaba
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
bağlantı ayarlarından hedeflerde ne kadar bağlantı kayıtlıysa sil yeniden kayır et dene bakalım..
dadasaktas
Üye
hocm bağlantı ayarlarını bulamadım bide şimdi deneyemem işyerinde vlan var orada denerim
--------------- Ekleme ---------------
buldum şimdi hepsini sildim dikkat etmemişim pardon
KRON XC 4000
Üye
5800 sorunsuz çalışıyor teşekkürler
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..
lord_kanka
Üye
Dosya indirme sorunu yaşıyorum arkadaşlar sizdede aynı sorun varmı?
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
program siteye yüklü nasıl bir sorun yaşıyorsun ki?
lord_kanka
Üye
Skyfirede hocam yüzde 1 diyor sonra failedd veriyor.
dadasaktas
Üye
hocam bu sky fireyi yükledikten sonra internete giremedim bidaha dediklerinide yaptım denedim olmadı telin fabrika ayarlarını geri yükledim yine olmadı skyfire yi kaldırdım yine olmadı yardım lütfen
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
bende giremez oldum..tam sürümü çıkana kadar bekleyeceğiz..