Skyfire v1.5.0.15194 Alpha version S60v5 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

amon35

amon35

Üye
Sanırım n97'de olmuyor her iki yönetemi denedim ama malesef

Sadece program yardımı ile skyfire kaldırmadım bi o kaldı denemediğim

turkiminator

turkiminator

Üye
Saolasınnnnnnn...... :)

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
hayırlı olsun kardeşim

korayharman

korayharman

Üye
Skyfire 5800XM için uyumlu olmadığı söylentisi dolanıyodu ortalarda gerçekliği kanıtlandımı acaba uyumlu sanırım 5800XM ile

S@H!N

Üye
5800 kurdum ilk başta pro açıldı iyi güzel hatta youtubeye bile girdim ama sonradan googlede araba yaptıracam error hatası verdi çıksınmı diyor tmm diyom çıkıyor şimdi ise proğ. açıyorum connet flaan filan diyor sonra exit yazısı geliyor çıkıyor ne yapmam gerekiyor ?

googlede arama yaparken mesela şu hatayı veriyor:

An unexpected error occurred. Exiting Skyfire

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
Skyfire 5800XM için uyumlu olmadığı söylentisi dolanıyodu ortalarda gerçekliği kanıtlandımı acaba uyumlu sanırım 5800XM ile

normalde bu symbian v3 için v5 bu ay çıkması bekleniyor takip ediyorum.

5800 kurdum ilk başta pro açıldı iyi güzel hatta youtubeye bile girdim ama sonradan googlede araba yaptıracam error hatası verdi çıksınmı diyor tmm diyom çıkıyor şimdi ise proğ. açıyorum connet flaan filan diyor sonra exit yazısı geliyor çıkıyor ne yapmam gerekiyor ?

googlede arama yaparken mesela şu hatayı veriyor:

An unexpected error occurred. Exiting Skyfire
bende de hata verdiği oluyor açılmazsa telefonu kapatıp aç bende hala taş gibi çalışıyor :D

korayharman

korayharman

Üye

Burdaki uyumlu değilmi 5800XM ile

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
bizim vediğimiz de o zaten v3. normalde siteye mail attım uyumlu değil dye cevaplıyorlar ama biz çalıştırdık :D

korayharman

korayharman

Üye
(h)Onlar bişeyden anlamıyolar o zaman bıraksın şirketi bize:d::aha:

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
adamlara çalıştırdım diyorum server sorunu var sadece diyorum V3 uyumlu değil telefonunuz v5 bu versiyonu daha sonra çıkacak diyorlar :D

korayharman

korayharman

Üye
Gidip tokatlıyalım şunları ya baştan sağma cewaplar weriyolar :@

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
:kop::kop::kop:

korayharman

korayharman

Üye
Ben telefonu bi yaptırayım el atarım bu programa şuan telefon olmadığından elim kolum bağlı :)

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
tamamdır koraycım bir an önce telefonunu alıp aramıza dönmeni bekliyoruz :)

ekselans001

Üye
ya arkadaşlar v5 çıkacak yakında heralde alpha sürümde kullanım süreniz dolmuştur felan yazıyor.
sizlerde de böyle bir yazı çıkıyor mu?

korayharman

korayharman

Üye
Ben şu an teknik nedenlerden dolayı kullanamadığım için bilmiyorum gökhan sende böyle bi sorun yok sanırım dimi :)

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
tam olarak ne uyarısı alıyorsun onu bi yazar mısın?? bende arada hata verdiği oluyor ama en fazla telefonu kapatıp açıyorum bağlanıyor

korayharman

korayharman

Üye
Bitane program var biliomusun onu telefonunu bilgisayarında oyun oynarken joystick gibi kullanıosun sensörler sayesinde :D adamlar neler yapıyolar yaa

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
duymuştum ama pek incelemedim :D

ekselans001

Üye
error finding authentication service please try again later yazdı bu defa...

--------------- Ekleme ---------------

bu defa service temporarily unavailable dedi

Takipçi Satın Al

Üst Alt