skyfire sorununu adam gibi anlatacak var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
skyfire sorununu adam gibi anlatacak var mı?
nokia 5800 xm + hacksiz telefonum için skyfire sorununu çözen birileri illaki vardır. bu sorunun çözümünü bizlerden gizleyenlerde illaki vardır. buraya boş boş link de atmayın. bir sürü konu inceledim ise yaramıyor. şans eseri bir kaç defa girdi. üzerinde durdum ama olmadı. olayı çözen birininin adam gibi anlatmasını rica ediyorum. teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

benim anlamadığım nokta şu. opera hâlâ neden bizi skyfireye ezdiriyor. bence skyfire operanın tırnağı bile olamaz. 1 temmuzdan önce skyfire de kullandım ama sadece izleyeceğim videolar için giriyordum. ama normalde opera kullanıyordum. çünkü opera kat kat daha hızlı. daha kullanışlı. yani operanın yeni bir sürüm çıkararak flash seviyesini yükseltmesi bu kadar zor mu? o kadar kişi opera kullanıyor. yeni sürümün zamanı geldi artık :@

karayel90

karayel90

Üye
Ya bende bu konudan şikayetçiyim bi ekte bir şeyler vermişler forumda bunu indir şuraya at falan ama olmadı skyfire ülkemize serverlerini kapatmış sorun buymuş.Sanki biz 3. Dünya ülkesiyiz ama bi çözüm bulan varsa ve yazarsa sevinirim

ReaqL

ReaqL

Üye
skyfire, Turkıye uzerıNden kuLLanımını cektıgı ıcıN gırıLmıo bi caresıde yok suanda bILdıgım KarıyLa. proxy deişmeside artık işe yaramıor.

mahmut_hoca

Üye
prefs dosyası işe yaramıyor artık...

eseeer83

Üye
arkadaslar bende yurt disindayim suudi arabistandayim .burdada acmiyor sky fire.sadece turkiyede kapatilmadi bilginize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt