officialavarees
Üye
skyfire sorununu adam gibi anlatacak var mı?
nokia 5800 xm + hacksiz telefonum için skyfire sorununu çözen birileri illaki vardır. bu sorunun çözümünü bizlerden gizleyenlerde illaki vardır. buraya boş boş link de atmayın. bir sürü konu inceledim ise yaramıyor. şans eseri bir kaç defa girdi. üzerinde durdum ama olmadı. olayı çözen birininin adam gibi anlatmasını rica ediyorum. teşekkürler..
--------------- Ekleme ---------------
benim anlamadığım nokta şu. opera hâlâ neden bizi skyfireye ezdiriyor. bence skyfire operanın tırnağı bile olamaz. 1 temmuzdan önce skyfire de kullandım ama sadece izleyeceğim videolar için giriyordum. ama normalde opera kullanıyordum. çünkü opera kat kat daha hızlı. daha kullanışlı. yani operanın yeni bir sürüm çıkararak flash seviyesini yükseltmesi bu kadar zor mu? o kadar kişi opera kullanıyor. yeni sürümün zamanı geldi artık
--------------- Ekleme ---------------
benim anlamadığım nokta şu. opera hâlâ neden bizi skyfireye ezdiriyor. bence skyfire operanın tırnağı bile olamaz. 1 temmuzdan önce skyfire de kullandım ama sadece izleyeceğim videolar için giriyordum. ama normalde opera kullanıyordum. çünkü opera kat kat daha hızlı. daha kullanışlı. yani operanın yeni bir sürüm çıkararak flash seviyesini yükseltmesi bu kadar zor mu? o kadar kişi opera kullanıyor. yeni sürümün zamanı geldi artık