Skyfire hala ülkemize yasaklımı ___?????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
o 3-5 mb lik uygulama için en az 2000 satır kod yazılıyor oda okadr kolay bişi deqil özellikle flash kodları bn bile halen çözemedim

PriZm

PriZm

Üye
ben bile derken silent?:D

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım zaten dosyası var yuklenıor fakat baglanamıosn :) ısterse 46515641568651465165 satır kod olsn bunlar bu ısden para kazanıolar.. işlerı bu :) sen bıle belkı anlamakda zorlanıosn ama bu ısı anlayanlar 3 5 mb dosyayı kısa bı suerede yazıolardır zaten ama malesef skyfıre tum muhabbetlere ragmen kullanılamıor acı gercek :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar ben sizleri anlayamıyorum annada ben girdiğim sitelerde video izliyorum tek sorun internetin yavaş olması siz niçin illa belle veya andiroid diyorsunuz ben andiroid kullandım hiç hoşuma gitmedi x plorede özellikler menüsü bile yok şarz berbat menü düzeni yok

muratsim67

Üye
arkadaşlar symbian işletim sisteminde yok sadece bu skyfire... Türkiyede mobil reklamcılık gelişmediği için yasaklandı

Pckopat*

Pckopat*

Üye
puhahaha mobil reklamcilikmis ne mobili ne reklami acin bakin arastirin bol keseden atmayn arkadaslaaaaarr aveadan skyfireye belese giriliyodu turkiye capinda binlerce zb lik zarara ugradilar ee tabii kapatirlar.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt