Skyfire hala ülkemize yasaklımı ___?????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
Skyfire hala ülkemize yasaklımı ___?????
[sıze=3]değilse ve skyfire kullanan varsa bi link verebilirmi arkadaşlar[/sıze]

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş ben halen çalıştıramadım maalesef ...

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
YA bu skyfire delidehşet bı browser ama nıe yasaklandı ulkemızde anlamadım ne gusel kullanıduk zamanında.... daha bunun gıbı bı browserde cıkmadı opera mopera hıkaye ya bolt fılan dıolardı o da tırıs.. skyfıre dıorm ama sunu cozen bı arkadas yokmu ya ...

spartuas

spartuas

Üye
1 temmuzdan itibaren ülkemizde skyfire çalışmamaktadır. Sebebini bilmiyorum. Ama symbian 3 lerde kendi tarayıcının flashı var. Oda güzel :)

• Beğen
Tepkiler: pRime.
matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
yok be aaga yerım flası n8 den faceye fılan gırdım zaman yada herhangı bı sıteye vıdeoyu oynat dedım zaman kaydedıo once ındırıo sonra oynatıo skyfıre gıbı bı program cıkaramadılar sankı cok zor .. ben anlamıorm yanı onca ozellık koyarlar ınsanlarn en cok kullandıgı web tarayıcıları halaaaaaaaaaaaaa cacık.. skyfıre da reklam alamadıgı ıcınmı ne yasak koymus ulkemıze kazmamıdır nedır

mesut1979

Üye
arkadaslar elinizde suan bi skyfire programi mevcut mu bi yükleyebilirmisiniz denemek istiyorum.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
bende mevcut daha sımdı yukledım ama olmadı malesef baglanmıor ıstersen atym

mesut1979

Üye
yok arkadas az önce internette buldum birtane 1.5 versiyonu kurdum telefona maalesef internetle baglanmiyor.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
aynen baglanmıor ve bu skyfıre gıbı bıtane daha cıkmadı pıyasaya super bıseydı bu... yanı bı telefonu telefon yapan bı uygulama ama kullanamıorz malesef...

mesut1979

Üye
bu durum türkiye ile alakali degil ben mesela almanyadanim buradan da baglanmiyor daha dogrusu symbian icin islemiyor artik ,az önce skyfire sayfasina girdim symbian icin yok.

Lenneth

Üye
Skyfire in Android surumu var ve Opera Mobile'e gore bence kotu.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
tamam skyfıre kaldırdı dıelm şu operada azcık gelıstırse kendını skyfire gıbı olsa arrtık :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
adamlar hep androide calisiyo.p androidde flash player operada kullanilabiliyo. nokia da yapsa bunu...

TheMadness

TheMadness

Üye
Böyle giderse Symbian'ı bırakmak zorunda kalacağım. Bu ne ya hiç oyun uygulama yapmıyorlar tek flash player destekleyen kendi browserı ondada hayır yok :(

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
yükle belle kurtul!

PriZm

PriZm

Üye
Skyfire okadar iyi bir tarayici degil. ben kullandim ama memnun kalmadim .opera ve android tarayicisi cok daha iyi ve hizli

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
skyfıre kullandım bence cok ıyı browser en onemlısı hangı sıteye gırersen gır her vıdeoyu ızleyebılıyorsn .. arkadaş belle ındır kurtul demıs belle de bu sorun cozulmus durumdamı acaba ben en son anna yukledım bı fark yok

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
belle şuan en iyisi arkadaşım. Videolarda hala tam bir çözüm yok net üzerinde ama browser'i kaymak gibi kayıyor anna hikaye belle'nin yanında

ahmetdemircim

Üye
evet skyfire çok güzeldi. e51'de tüm sitelerdeki videoları izleyebiliyorduk. sonradan symbian öldü diye symbianın peşini bıraktılar. sanki daha iyiymiş gibi wm'ye bile çıkarıyorlar ama bize yok. belki yazılımcıları belle'yi görürlerse bi kıyak geçebilirler. sanırım şu an hiç bir ülkede symbian için çalışmıyor skyfire.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
aynen symbiandan kaldırmış yanı sacmalıga bak 3 5mb lık bı sis uygulama yapmak zormu bırak kullansın symbıanda... belleyı beklıyelm bızde nezaman ovi den güncellemesi çıkarsa ozaman güncellerim artık yapcak bişey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt