gowlet
Üye
Ben bilmediğim birşey için yorum yapmam arkadaşım. Bu DNS adresi işe yaramıyor hatta hiç biri işe yaramıyor. Şu konudan birine sor bakalım bu DNS ile kimde çalıştı diye. Elbette DNS işi bu iş ama yine yaramıyor. Bilmem hiç "prefs" klasörünün içini inceledin mi. Proxy adresi ve port vardır arkadaşım. Yani proxyden başka bir şey işe yaramıyor. O da malesef Symbian için Mobil Proxy programı yok.tabi iyi sallamişım programı bildiğin kadar konuşursun ben sana polat arkadaş gibi onlarca resim eklemekleyecegim bilmiyorsan bu ... Git mektebinde oku hey allahım ya.
Ne _akac1sin arkada_1m.emin ol proxy ve prefs olayini gayet iyi biliyorum.bende farkl1 bi_ey söylemiyorum ama senin anlamad11n ben dns i dei_tirerek proxy yakalanabileceini söylüyorum ne kadar program symbian için desteini çekmi_ olsada.ve ne tesadüfl ben bu yaz1y1 skyfire den yap1yorum bunu karekterlerden anlayabilirsin ve bu dns lerleBen bilmediim bir_ey için yorum yapmam arkada_1m. Bu DNS adresi i_e yaram1yor hatta hiç biri i_e yaram1yor. ^u konudan birine sor bakal1m bu DNS ile kimde çal1_t1 diye. Elbette DNS i_i bu i_ ama yine yaram1yor. Bilmem hiç "prefs" klasörünün içini inceledin mi. Proxy adresi ve port vard1r arkada_1m. Yani proxyden ba_ka bir _ey i_e yaram1yor. O da malesef Symbian için Mobil Proxy program1 yok.
arkadaşlar ilk sayfadakini kurudum 1. prefs ile beraber salt okunur yaptım.çalışıyor.
ama bana bunun aynısının s60v5 için olanı gerek böyle yazı yazamıyorum
prefsi nasıl kullanacağz ben anlayamadım yardımcı olurmusun ?Skyfire_Browser_Internet_for_S_2.sisx --------------- Ekleme --------------- Skyfire_Browser_Internet_for_S_2.sisx arkadaşım prefis i birde bu sürüm için dene sonuç yaz.ben bunu kullanıyorum.
kardes su s60v5 icin oloninida boyle ayarliyacak misin
benim bulunduğum yerde malesef tek baz istasyon bulunuyorAyarlıyacağım şuanda elimde mevcut onu deniyorum bağlantı var ama bağlantı hatasını çözmeye çalışıyorum
geçen gün çözdüm ama bu yeterli değil olayda şöyle şebeke vericisi değiştikçe bağlanıyor
mesela bağlantı yaptın eğer bağlantıyı kesersen bağlanmıyorsun tekrardan 5-6 kez hata alıp öyle bağlanıyor ama verici istasyonu değiştimi tek seferde bağlanıyor her verici istasyonu değiştiğinde tek seferde bağlantı yapıyor proxy değişiyor modeme reset atmak gibi birşey
bunuda paylaşacagım çok lazımsa yarın upload ederim sonuç alırsam denemelerden ğüncellerim ok.
Ayarlıyacağım şuanda elimde mevcut onu deniyorum bağlantı var ama bağlantı hatasını çözmeye çalışıyorum
geçen gün çözdüm ama bu yeterli değil olayda şöyle şebeke vericisi değiştikçe bağlanıyor
mesela bağlantı yaptın eğer bağlantıyı kesersen bağlanmıyorsun tekrardan 5-6 kez hata alıp öyle bağlanıyor ama verici istasyonu değiştimi tek seferde bağlanıyor her verici istasyonu değiştiğinde tek seferde bağlantı yapıyor proxy değişiyor modeme reset atmak gibi birşey
bunuda paylaşacagım çok lazımsa yarın upload ederim sonuç alırsam denemelerden ğüncellerim ok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?