Skyfire-Browser "pocket pc" Netten video izleme daha fazlası İçin !!!

61semih

Üye
vallaha hacı ses gelmıyor sesı kapayıp acıyorum yıne gelmıyor bu kablo ıle pc den baglanıldıgı ıcın deıldır sanırım daha wi fi ile denemedım cunkude..

yok yaw burada aradığımı buldum derken buradaki programda olmadı,
Yükleyemiyorum arkadaşlar hangisini nasıl yükleyeceğiiiimmmm....??????????

sguneys

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim Dns ile alakası yok senn telefon yanin 97 S60 İşletim sistemli telefon..Ne kadar akıllı telefon olsana windows mobile deyil işte..O yüzden çalışmaz senin telefonda..

vallaha hacı ses gelmıyor sesı kapayıp acıyorum yıne gelmıyor bu kablo ıle pc den baglanıldıgı ıcın deıldır sanırım daha wi fi ile denemedım cunkude..

Alaksı yoktur heralde ama ben wifi ile sürekli bağlanıp izleyebiliyorum...!!!

yok yaw burada aradığımı buldum derken buradaki programda olmadı,
Yükleyemiyorum arkadaşlar hangisini nasıl yükleyeceğiiiimmmm....??????????

Profilinden baktım Telefon: Nokia N97 mini yazıyor bu telefona bu program yuklenmez...

Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler ;
Ama ben bu telefondan youtube ve face deki videoları seyredemiyecekmiyim şimdi ?
Bunun bir çözümü yokmu bi yardımcı olsanız ...

Teşekkürler sguneys,
Bi de bunu deneyelim bakalım. ))

sera2714

Üye
teşekkürler indirdim kurdum sorunsuz çalışıyor facebookta ve diğer sitelerde sorunsuzca videoları izleyebiliyorum

jebelem

Üye
Winrar şifresi ne arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım rar şifresini bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim acil...

cxzsawq

Üye
"july 1 2010 skyfie does not provide service in your country"
bu hatayı alıyorum......

ismail_23 arkadaşıma katılıyorum, bende de aynı şey yazıyor, şu an kullanılamazmış, neden böyle bir uyarı veriyor acaba yardımcı olursanız sevinirim...

sguneys

Üye
    Konu Sahibi
ismail_23 arkadaşıma katılıyorum, bende de aynı şey yazıyor, şu an kullanılamazmış, neden böyle bir uyarı veriyor acaba yardımcı olursanız sevinirim...

Arkadaşlar programın içinde çalışması için yani o hatayı vermemesi için yapman gereken bişey var okudunuzmu ?? Orda anlatıyor...

bunun setupu xml ya kurulmuyo yardım edın

sorry. we regret that as of july 1 2010 skyfire does not provide service in your country.

(4.3.2.1_3001)

rstsn

Üye
saol eline sağlık

çalışmıyot kardeşim milleti boşuna kandırmayın

buradakilere bakın