Skyfire bağlantı sorunu: Skyfire cannot connect to server at th 4.3.2.1_3001 sorununa kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim güle güle kullan

maiden31

Üye
çok sağol kardeşim, ellerin dert görmesin. senin sayende bu kadar insan sevindi allha razı olsun...

Sewn

Üye
hocam allah razı olsun senden. büyük hizmet!

holpesekbas

holpesekbas

Üye
Paylaşım işte budur dediklerini aynen yaptım 5800 da sorunsuz çalışıyor.valla tebrik ederim çok dua aldın arkadaşım Allah ne muradın varsa versin.

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

GnRock

GnRock

Üye
ya dediğiniz herşeyi anladım ama yapamadım. pref dosyasını indirdim sonra telefonu bilgisayara bağladım depolamayı seçtim içine girdim orda sadece hafıza kartı dosyaları var C: klasörü yok acil yardım edin teşekkürler

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
ya dediğiniz herşeyi anladım ama yapamadım. pref dosyasını indirdim sonra telefonu bilgisayara bağladım depolamayı seçtim içine girdim orda sadece hafıza kartı dosyaları var C: klasörü yok acil yardım edin teşekkürler

nokia pc suit olmadan c yi göremezsin
yepman gereken prefs dosyasını önce hafıza kartın aat sonra telden kopyala yapıştır yaparak c: data: skyfire klasörüne taşı

GnRock

GnRock

Üye
teşekkürler yaptım oldu :D
ama facebook biraz yavaş gibi ve videolar donuyor. videoları istediğim gibi kontrol edemiyorum ve sayfayı aşşağıya indirdiğimde ilk önce kare kare gözüküyor sonra açılıyor sizce neden?

bylunatic

Üye
dediklerini yaptım skyfire birtürlü bağlanamadı. daha önce hata veriyordu bu sefer hata yok ama bağlantıda yok

benremzi

Üye
allah razı olsun

&MAVİ&

&MAVİ&

Üye
hocam saol yaff allah (c.c.) razı olsun senden ne zamandan beri bunu arıyodum :oke:

ngageee

Üye
vallaha çalıştı sağolasın Allah razı olsun :) teşekkürler :) çok sevaba girdin hocam bilmiş ol yani bu kadar insanı dertten kurtardın :)

mecnun037

Üye
allah razı olsunn cooook teşekkürlerr.biraz uğraştım ama değdi yaasüpersin kardeşş

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi

ilkertürkmen

Üye
dün biraz uğraştım ve bendeki sorunu çözdüm ilk önce eski bir versiyonunu yükledim skyfire nin çalıştırdım ve sonra yeni versiyonunu yükledim bendeki sorun düzeldi:oke:

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
hayrını gör

black man

Üye
çok teşşekkürler allah senden razı olsun uzun zamandır bu sorunu çözmeye çalışıyordum ellerine saglık

ramakm86

ramakm86

Üye
Tesekkür ederim .bende bisey söyliyim daha önceden bu pro telefonunuzda kuruluyken yapmıs oldugunuz yedeklemeyi geri yukleseniz de oluyor.ama bu daha kolay galiba.tesekkür ederim...

diyablo58

Üye
kardeş süpersin Allah razı olsun buda skyfireye KAPAK OLSUN :D

Üst Alt