arkadaşlar ben programı yükledim ama facebook a giremiyorum n73 kullanıyorum gnctrkcll hattım yani face beleş normal tarayıcı açıyor ama skyfire ile giremedim bir türlü arka arkaya denemekten başka birşey yapmıyor yardım ™
sanırım telefonlara versiyon atıldığından olsa gerek. N95 versiyon 31de bir problem yoktu. versiyonu yükseltince aynı sorunla bende karşılaştım. umarım hallolur..
dostum çok teşekkürler ama bişey sorucam,N81 kullanıyorum ve yükledim çalışıyo ama internet bağlanma noktası istiyo giriyorum şifreyi yazıyorum kabul ediyo sonra Sorry.Skyfire cannot provide service in your country at this time8 altındada 4.3.2.1_3001 yazıyo. neyapıcaz?
Üzgünüm arkadaşım yapabileceğin bişey yok gibi.Ülkende kullanıma kapandı diye bi hata alıyoruz zaten.Yanlız deilsinŞuna biri el atsın lütfen yaw.biri skyfire'e muadil bişey bulursa mutlaka bekliyoruz....
Üzgünüm arkadaşım yapabileceğin bişey yok gibi.Ülkende kullanıma kapandı diye bi hata alıyoruz zaten.Yanlız deilsinŞuna biri el atsın lütfen yaw.biri skyfire'e muadil bişey bulursa mutlaka bekliyoruz....
dostum çok teşekkürler ama bişey sorucam,N81 kullanıyorum ve yükledim çalışıyo ama internet bağlanma noktası istiyo giriyorum kodu yazıyorum kabul ediyo sonra Sorry.Skyfire cannot provide service in your country at this time8 altındada 4.3.2.1_3001 yazıyo. neyapıcaz?
sanırım telefonlara versiyon atıldığından olsa gerek. N95 versiyon 31de bir problem yoktu. versiyonu yükseltince aynı sorunla bende karşılaştım. umarım hallolur..
skyfire ın verdiği hatayı çözmüşsünüz sanırım güzel de benim nokia e71 den o linke girdiğimde desteklemiyor diyor preff dosyasını indiremiyorum var mıdır başka bir yolu?
Bir de güvenilir midir virüs fln bulaşmasın?