Sizin Şarjınız Ne Kadar Dayanıyor? (ScreenShot)

Değerler garip deil mi? Oyun 30 dk cpu kullanmış ama %75 pil harcamış. Ekran degerinin % si çok az cok garip geldi bana

Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
Daha fazla gidebilir farkettiyseniz şebeke sık sık gitmiş 3G de kullanılmış galiba. Daha fazla gidebilir bence

lazye

Üye
Yok bide 12 saat alsın

Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
10 saat alabilir boşuna şarj konusunda Xperia yı övmüyorlar

Tepkiler: lazye
Benim telefonum galaxy s4 oyun falan oynamiyorum face instagram whatsapp falan takiliyorum ama daha en fazla 2 saat 45 dakika 3 saat falan ekran süresi aldigimi hatirliyorum bunu nasil artirabilirim bilgisi olan varsa yardimci olabilirse çok sevinirim.

Lg de tek g2 iyi diyebilirim birde bi ara model vardı l70 galiba o da olabilir diğerleri çok iyi deil diye biliyorum. Sonyde z z1 z2 z3 bunlar iyi ozellikle z2 ve 3 muazzam ultra stamina moduyla

Tepkiler: lazye
Cok düşük bence 5-6 saat almasi lazim s4 ün garanti barsa gönder pili değiştirsinler

Olabilir ama düzeleceğini sanmıyorum samsung bataryaları 1 senede ölüyor genelikle bence batarya değişimi talep

vaterfa

Üye
@lazye 1400 mah bi cihaz icin gayet iyo ekran suresi bence, normalde 2 bucuk saat falan alirdim ama ne olduya fazla oldu bugun, senin sure de fena degilmis ya

lazye

Üye
1400 mah çok az bende 2070 mah var