@@DiAbLo@@
Üye
-
Konu Sahibi
-
1 saat aralıksız oyun ve 6-7 saat internet ile tam 2 günOyun oynamasam 3 gün rahat. Lumia 1320 arkadaşlar 3400 mA bundan fazla artıranı keserim
Diğeri 6 gündüZorda olsa buldum sonunda
Yalnız sen arada şarja takmışsın kardeşim. Direk %100 şarjdan hiç takılmadan olursa daha belirgin olur. Bir de konu diğer arkadaşlara yardımcı olabilmek amaçlı açılmıştır. Bazı telefonların kullanıma göre batarya sürelerini belli edebilmek için
Kardesim o hd hd yazan seyler neYalnız sen arada şarja takmışsın kardeşim. Direk %100 şarjdan hiç takılmadan olursa daha belirgin olur. Bir de konu diğer arkadaşlara yardımcı olabilmek amaçlı açılmıştır. Bazı telefonların kullanıma göre batarya sürelerini belli edebilmek için
Tablet iste samsung galaxy tab s pro 4glte1 saat aralıksız oyun ve 6-7 saat internet ile tam 2 gün
Diğeri 6 gündüOlsun rekor sende Bu arada cihazı belirtelim lütfen
Hayday oyun bildirimiKardesim o hd hd yazan seyler ne
Yanlış anlama batarya konusunda tereddütte kalan arkadaşlara yardımcı olabilmek içinTablet iste samsung galaxy tab s pro 4glte
beşüz kez şarja takarak mı?
rekorunu elinden almak için uğraşıyorum dostum
Yok be ne anlicam haftaya s4 le rekora giderim heralde [emoji2] cunku suan o var tekYanlış anlama batarya konusunda tereddütte kalan arkadaşlara yardımcı olabilmek için
İyiymişŞarja taksamda çıkarsamda şu gün bende hiç sıfırlanmıyor rommu kafayı yedi anlamadım normalde şarj sürem 9 saattir. Ama elimle sıfırlamadığım sürece günler akıp gidiyor. 10 günü falan görmüştüm.
BekliyorumYok be ne anlicam haftaya s4 le rekora giderim heralde [emoji2] cunku suan o var tek
Gayet iyi görünüyor z3 5 saat filan veriyor toplamda. Senin model ne?
Gencler %42 sarzla ekran surem nasil sizcd yeni batarya aldimda
Galaxy s i9000 cop telefon yaGayet iyi görünüyor z3 5 saat filan veriyor toplamda. Senin model ne?
Amin kardesim batarya orjinalde deilİyi ama güzel gidiyormuş. Gönlüne göre olur inşallah sorun olmaz
Portlanmış rom ile iyi gidiyor diye duymuştum. Hayırlı kullanımlar kardeşimPortlanmis g3 romu ile
Cm11 ile 5.5 saat felan veriyor g2 stock ile hepsinden fazla ama hatırlamıyorum.
Aynen kardeşim mah'ın fazla olması iyi performans verirAmin kardesim batarya orjinalde deil. Ama normali 1500 mah idi bu 2000 mah 4.0 inc ekran 1.2 ghz tek cekirdek islemci ve 512 mb ram batarya gayet iyo gozukuyor şu durumda
Eyw. Gidiyor da telefon cayır cayır . cm11 en güzeliPortlanmış rom ile iyi gidiyor diye duymuştum. Hayırlı kullanımlar kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?