Sizin Şarjınız Ne Kadar Dayanıyor? (ScreenShot)

virus19

Üye
Şarja taksamda çıkarsamda şu gün bende hiç sıfırlanmıyor rommu kafayı yedi anlamadım normalde şarj sürem 9 saattir. Ama elimle sıfırlamadığım sürece günler akıp gidiyor. 10 günü falan görmüştüm.

Tepkiler: @@DiAbLo@@

Anil-D

Üye
Kardesim o hd hd yazan seyler ne

Anil-D

Üye
Valla yapicam bişiler elde ne not var nede arkadaş bişiler ayarlıcam

Eski samsung galaxy mini telefonum ile 13 gunu gormustum telefonu actim ve hic dokunmadim telefona
tabi bu 3 sene once oldugu icin screenshot atamicam
dedikleri gibi bekleme suresini test etmek istemistim ve dogru cikti
bekleme suresine 444 saat diyor 3g ile 18 gune denk geliyor fakat benimki 13 gun durdu %1 e dusmesi

Gencler %42 sarzla ekran surem nasil sizcd yeni batarya aldimda

Gayet iyi görünüyor z3 5 saat filan veriyor toplamda. Senin model ne?
Galaxy s i9000 cop telefon ya 40 liraya batarya aldimda performansi ilk kullanimda begendim 1-2 haftaya iyicene acilir tam performansi o zaman alirim diye dusunuyorum eski bataryayla %100 sarzla en fazla 2:30 saat ekran suresi goruyordum

Konu Sahibi
İyi ama güzel gidiyormuş. Gönlüne göre olur inşallah sorun olmaz

Tepkiler: byAndroid
Portlanmis g3 romu ile

Cm11 ile 5.5 saat felan veriyor g2 stock ile hepsinden fazla ama hatırlamıyorum.

Tepkiler: byAndroid
İyi ama güzel gidiyormuş. Gönlüne göre olur inşallah sorun olmaz
Amin kardesim batarya orjinalde deil . Ama normali 1500 mah idi bu 2000 mah 4.0 inc ekran 1.2 ghz tek cekirdek islemci ve 512 mb ram batarya gayet iyo gozukuyor şu durumda

Konu Sahibi
Portlanmis g3 romu ile

Cm11 ile 5.5 saat felan veriyor g2 stock ile hepsinden fazla ama hatırlamıyorum.
Portlanmış rom ile iyi gidiyor diye duymuştum. Hayırlı kullanımlar kardeşim
Amin kardesim batarya orjinalde deil . Ama normali 1500 mah idi bu 2000 mah 4.0 inc ekran 1.2 ghz tek cekirdek islemci ve 512 mb ram batarya gayet iyo gozukuyor şu durumda
Aynen kardeşim mah'ın fazla olması iyi performans verir

Tepkiler: Luck Star
G2 pil konusunda super cihaz zaten