Sizin n80'inizin şarjı kaç gün gidiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
Sizin n80'inizin şarjı kaç gün gidiyor ?
Arkadaşlar ben N80 i günde 2 kere şarja takıyorum (yan sanayi batarya :)) Sizinki kaç saat gidiyor ? Acaba orjinal batarya alsam düzelir mi ?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Arkadaşlar ben N80 i günde 2 kere şarja takıyorum (sahte batarya :)) Sizinki kaç saat gidiyor ? Acaba orjinal batarya alsam düzelir mi ?
Alakası yok arkadaşım!Şarj dediğin olay kullanıcının teli ne derece kullandığına bağlıdır zaten ki mesala ben deli gibi kullanıyorum günde 2 kere şarja atıyorum haliyle senin de dediğin gibi.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Telefonumu orta sıklıkta kullanmama rağmen 1 gün gidiyor. Yani sabah 8'den akşam 11'e kadar dayanıyor....

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
ilginize teşekkür ederim...O zaman yeni batarya almaya gerek yok :)

enesfilik

Üye
bende günde 1 kere takıorum 5800 xm var bendede

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
n80 yüksek çözünürlüklü ekranı yüzünden biraz fazla tüketim yapıyor :) normal bir kullanımla 1 gün veya 1 buçuk günü bulabiliyor.

1 ay önce orjinal batarya aldım günde 2 saat oyun 50 sms ve 10dk konuşma gibi bir kullanımım var 24 saat sonunda şarja takıyorum. ( ışık sensörü tam yarıda ayarlı arka planda devamlı çalışan uygulama 1 tane best message )

:) orjinal batarya yan sanayilere göre biraz daha düzenli çalışıyor. Ama uygun fiyata bulunamadığı sürece yan sanayi almak yeter.

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
o zaman orjinal alıyım ben yahu :)

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
o zaman orjinal alıyım ben yahu :)

orjinali almak daha iyi tabi ama biraz araştırmak lazım heryer tutturabildiği fiyata satıyor. 15 liraya aldım ben macar üretimi

daha önce bitanede yan sanayi kullanmıştım onunla karşılaştırdığımda çok daha iyi ve düzenli çalışıyor. :)

samsungsa

Üye
orjinal diye alırsın sahte cıkar aman dikkat
benimki 1 ila 1,5 gün arası gidiyor mesajlasma ile

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
N80 önceden kullanıyodum 1 gün bile gitmıyodu ayrıca çözünürlüğü hiç güzel değil berbat gösteriyo

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Arkadaşlar N80'in orjinal kapağını arıyorum. Fiyatları ne kadar acaba sizde ??

nbp75

nbp75

Üye
Orjinal batarya kullanmak lazım.Çünkü telefonun içindeki entegrelere zarar verebilir.Bu arada benim batarya 1 gün gidiyor.

mrtreis06

Üye
bendede n 80 ve 5800xm var n80 e yeni batarya aldım 1.5 gün gidiyor 5800 ise kullanıyorum mesajlaşıyorum 5 gün gidiyor çok memnunum tavsiye ederim herkese

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bnde msn yüklü facebook yüklü 2 3 saat içinde bitiyo şarzı :ehe

scorpion11

scorpion11

Üye
arkadaşlar benim batarya çizgi gösterirken tak diye 1'e iniyor.(batarya yan sanayi)orjinal batarya alsam düzelir mi?

murat_ozcan

Üye
2 Gün Gidiyor Benim Telefonun Orjinal Batarya 6233 de İken 1 Hafta Giderdi Şimdi N80 2 Gün Kötü Oldu Ama Wi Fi Açılırsa 15 Dk İle Yarım Saat Gidiyor

arqadas

Üye
arkadaşlar n80 nin ön sol üstteki ışığı kapatmamız mümkünmü?

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
mümkün değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt