size 1 uyarım war okumadan geçmeyin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zx6r

zx6r

Üye
    Konu Sahibi
size 1 uyarım war okumadan geçmeyin!!!
arkadaşlar buradan oyunları indiryorsunuz ve telinize yüklüyorsunuz dikkat edin telefona çok baskı yapmayın yani çok yüklenmeyin özellikle bazı sonyericsson telefonlarda ekranı yakabiliyorsunuz çok dikkatli olun nokialarda da telefona uygun içerik alın mümkün olduğunca telefona çook uygulama we oyun yüklemeyin telefonunuzun yawaş açılmasını istemiyorsanız tabii

ZX6R By AhMt_ByNdR

• Beğen
Tepkiler: Maxis_

Hellboy®

Hellboy®

Üye
saolsaın guzel bır konuya degınmısın

yasin06bjk

yasin06bjk

Üye
saolasın gardas bu konu çok önemli inşll herkes bizim gibi önemini anlar

daniel25

daniel25

Üye
evet çok saol bende 150 oyun vardı oyunlara tıkladıgımda çok geç açılıyodu sildim simdi 35 tane filan ve tel jet gibi :oke::oke::oke::oke:

bora006

bora006

Üye
teşekkürler dostum uyarını dikkate alacağım:yuru

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Eyvallah Kardeşim Bende Gereksiz Bi Kaç Oyun Sileyim Bari;)

ycg35

ycg35

Üye
bn fazla doldurmadım ama hafıza kartına girerken bi 3 sn kdr bekletio mp3 fazla var :D

Hellboy®

Hellboy®

Üye
bn fazla doldurmadım ama hafıza kartına girerken bi 3 sn kdr bekletio mp3 fazla var :D
aynen benımde ole oluto 1 keresınde tıkandı telı kapattım sana da ole seyler oluo mu ? hafıza kartım 1 gb lik 532 mb sı doluyken oldu bu bı kere ::

hk23

hk23

Üye
250 den fazla oyun var hangisini silecem şimdi:Dsaolasın güzel paylaşım:oke:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
ekran fazla oyundan mı yandı? buna ancak gülünür:ehe

donanımsal olarak ancak enfazla sistem çöker,onun dışında bişey olmaz!!!
böyle konular açıpta milletin kafasına abuk sabuk şeyleri sokmayın yaa!!!:nono:

romant_58

Evet Çok Haklısın Ben De Aşırı Yüklenmiştim Telefon Hafıza Kartını Açamaz Olmuştu Hafıza Kartını Biçimlendirdim Sorun Düzeldi

abak3

Üye
eywallah kardeş bnim de ole yavaş açılıo 40 tane oun var (gerçihiç oyunum yokken 100 kusur musik vardu yine geç açılıodu ondan da olabilir) nese uyarı için sağol

blackeye

blackeye

Üye
hafıza kartı donması falan hadi neyse tmm da ekran yanması saçma geldi fazla oyun yüklendiğinden kaylanıcağını sanmam onun...

sercu

sercu

Üye
SAğol kardeşim bende gereksiz şeyleri siliyorum hemen. kolay gelsin arkadaşlar.

oguz yasar

oguz yasar

Üye
benim telde 400 java oyun var bir kacını silerim

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
haklısın aynı yavaşlığı 6300 da yaşıyorum. yaklaşık 70-80 oyun ve bir o kadar da program yükledim. ama insan silmeye kıyamıyoryaaa :) ama telefon yavaşladı işte. temizlik şart oldu. saol uyarın için

safkan43

Üye
Uyarın için çok sağolasın.

ankaramk

ankaramk

Üye
bende en az 500 tane oyun var telefonda kasılma gibi hiç birşey yok oyunlar düzgün çalışıyor önemli olan telefon

esmercocuq35

Üye
saol kardeşim uyarıların için

BABA KARTAL

BABA KARTAL

Üye
saol kardeş önerin için teşekkürler :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt