Sızdırılan Galaxy S9 Perakende Kutusu Heyecan Verici Ayrıntıları Ortaya Çıkarıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sızdırılan Galaxy S9 Perakende Kutusu Heyecan Verici Ayrıntıları Ortaya Çıkarıyor
İnternete sızdırılan Samsung'un amiral gemisi Galaxy S9'un perakende satış kutusu üzerinden, akıllı telefona ait heyecan verici ayrıntılar ortaya çıktı.




Bir sonraki Galaxy S amiral gemisinin resmi tanıtım tarihinin hızla yaklaşmasıyla birlikte, akıllı telefonla ilgili sızıntı ve söylentiler de artmaya başladı. Samsung Mobile başkanı DJ Koh dün yaptığı açıklamada, Galaxy S9 akıllı telefonun 26 Şubat'ta başlayacak olan MWC 2018 etkinliğinde tanıtılacağını doğruladı. Galaxy S9'la ilgi bir çok söylenti ortaya çıktı ve çift kamera kurulumu, doğru parmak izi tarayıcı sensörü yerleşimi, JBL kulaklıklar ve çok daha fazlasını içeren görüntüler ortaya çıkmıştı.

Ancak bugün ilk defa Galaxy S9'la ilgili gerçek olduğunu düşündüğümüz bir görüntü ortaya çıktı ancak yine de temkinli karşılamakta fayda var.



Bir Samsung Galaxy S9 perakende kutusunun gerçek görüntüsü ele geçirildiği ve çevrimiçi sızdırıldığı iddia edildi. Resimde, perakende kutusunun üzerinde listelenmişti olan Galaxy S9 özelliklerini gösteriyor ve bir kaç ayrıntı daha görüntü ile ortaya çıkıyor.

Galaxy S9'un sahip olması beklenen 5.8 inçlik ekran, IP 68 su ve toz direnci, iris tarayıcı, kablosuz şarj gibi standart özellikler kutu üzerinde listeleniyor. Ve sonra ilgi çekici bir ayrıntı daha bulunuyor:

Galaxy S9'un arka kamerası, F1.5 / F2.4 aralığında 12 MP'lik bir sensör ile donatılmış. Daga önceki söylentilerde Galaxy S9'un değişken diyafram aralığına sahip olacağı iddia ediliyordu. Bu, gerçek bir kamera üzerindeki gibi açılıp kapatılabilir bir sensör diyafram aralığı anlamına geliyor. Ayrıca Samsung'un Sony'nin kendi 960 FPS yavaş çekim moduna cevap verebileceği yönündeki söylentilerini teyit eden "Super Slow-mo" çekim özelliği de bulunuyor.

Listeye devam edersek "AKG tarafından sağlanan stereo hoparlörler" açıklamadı dikkat çekiyor. Samsung bu sayede ses kalitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor. Ayrıca yine AKG kulaklıklarını da kutu içeriğinde olacağı belirtiliyor.

Tüm bunlar, kulağa oldukça hoş gelen özellikler olarak görülüyor.
Sızdırılan Galaxy S9 Perakende Kutusu Heyecan Verici Ayrıntıları Ortaya Çıkarıyor
 


Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
En az 6000-7000 TL gömerler fiyat olarak.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt