Sizde de oluyor mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
noluya la burda :D sorun göz le ilgili :hmmm

Astrosman

Astrosman

Üye
Evet bende oluyor bazen :D

ecel54

ecel54

Üye
parlak cisimlere bak olur. Mesela telefonunla gözünü flaşli çek ve gör ne oluyor :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Gözüm dalınca etraf,suslu puslu olunca bir yere odaklanıyorum.Gözümü kırpıyorum şefaf,küçük birşey görüyorum.
Her gözümü kırptığım da o anlık oluyor.Ayda yılda bir olur ama onun neden olduğunu bilmiyorum:D

Bende sürekli oluyor

furkan5800

furkan5800

Üye
o dediğin astral seyahayin tam çıkış sırasında oluyordu ve daha bir çok geometrik şekil bu arada çıkabildinmi oğuz abi

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Bana da çok oluyor hatta yere düşer gibi olduğunda gözümü kırptığımda zıplıyor birden o grafikler

• Beğen
Tepkiler: pelın_
kadolak31

kadolak31

Üye
arkadaşlar o dönen şeyler tansiyonla alakalıymış :d:

brqsalvo

brqsalvo

Üye
Ben de dikkatli bakmak zorunda kalınca her şeyi ikili görüyorum yani bi tane içiboş bi tane normal :D.O yüzden tek gözle bakmak zorunda kalıyom bazen :D gözüm kayıyo :D

pelın_

sanırım hepimiz kafayı yedik.)

iOS Developer

iOS Developer

Üye
korkutuyorsunuz beni gençler.. :D

y n s c n

y n s c n

Üye
Gözlerimizin önünden birşey akması, kirpiklerimizde olan göz yaşından kaynaklanıyor.. Birdaha olunca kirpiklerinizi silmeyi deneyin bakalım ne olacak :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
¿ :D

Astrosman

Astrosman

Üye
Gözlerimizin önünden birşey akması, kirpiklerimizde olan göz yaşından kaynaklanıyor.. Birdaha olunca kirpiklerinizi silmeyi deneyin bakalım ne olacak :)

doğrudur hocam. CEVAP BULUNDU...!!!

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Bendede olmuyor

greenmile

greenmile

Üye
Böyle gözünüzün önüne ters soru işareti gibi şekiller geliyor mu ?

Ters soru isareti ne abim ya karakter sorunu olmasin :D sadece fazla isiga baktigimda bazen parlak parlak seyler goruyorum hepsi bu :)

(Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)

maxirabit

maxirabit

Üye
Suyun altında gözümü açınca daha fazla olduğunu bilirim.Bir arada denizde gözlüksüz çok dalış yaptığım oldu.Denizin dibini görmek değil de nesneye sabitlenmek için:)
O arada da gözümün ters açısından şefaf birşey kayardı.Kirpik kaçsa suyun altında tekrardan olmaz heralde:)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ilk defa duydum

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt