Sizde de oluyor mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Sizde de oluyor mu
Böyle gözünüzün önüne ters soru işareti gibi şekiller geliyor mu ?

ultrayer6

ultrayer6

Üye
hayır

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Bi bende mi oluyo ne

TheCower

TheCower

Üye
Evet bana oluyo benim gözümde bi problem var sanırım odaklandığım yere doğru kayan oval şekilli yani senin dediğin şekle yakın cisim gibi birşeyler görüyorum ama odaklandığımda konsantremi bozmuyor. Ne oldu niye sordun ki

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Hiç çocukluktan beri çoğu kişiye sormuşumdur yok olmuyo bende diyorlardı bende bide burda soruyum dedim böyle küçük yuvarlaklardan demi

TheCower

TheCower

Üye
Tam yuvarlak değil uzun var kısa var ama bildiğimiz yuvarlakla ilişkisi yok. Böyle oval gibi. Hani tek hücreli canlılar olur ya öyle acayip birşey.

pelın_

Evet bana oluyo benim gözümde bi problem var sanırım odaklandığım yere doğru kayan oval şekilli yani senin dediğin şekle yakın cisim gibi birşeyler görüyorum ama odaklandığımda konsantremi bozmuyor. Ne oldu niye sordun ki

bende de oluyo
hatta geçen okadar abartıım ki :)
böle iyce konsantre oldum sanki gözümün önunden sim gibi prlak şeyler akıyodu deliriyorum dedım :)

• Beğen
Tepkiler: DPool

pelın_

bende de oluyo
böle iyce konsantre oldum sanki gözümün önunden sim gibi prlak şeyler akıyodu deliriyorum dedım

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Aynısı valla nereye bakarsan oraya kayıyor tuhaf bi durum başka var mi böyle olan forumda

TheCower

TheCower

Üye
Ben çocukluktan beri bu durumun farkındayım :) acaba gözcüye mi gitsem :) gözlük verirse döverim ama :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
gözle ilgili sorun değildir bence

• Beğen
Tepkiler: pelın_
TheCower

TheCower

Üye
Ama gözümde var çok saçma bisi söyledin şimdi. Ama belki de bu bir problem değildir :) doğru olabilir

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Küçüklükten beri sadece bende olduğunu sanardım havalara girerdim bende oluyo sende olmuyo diye bunun bi doğa üstü güç olduğunu düşünürdüm havam söndü şimdi tühh :d:

TheCower

TheCower

Üye
Işte böyle alırlar havanı Gablin efendi :p

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
o dönen kafayı bi yazının sonuna koyduysam şaka manasında koyuyorum yani havalanma falan yok :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
evet bazen oluyor beyaz yada saydam gibi birşey yukarıdan aşağı düşer gibi oluyor

ultrayer6

ultrayer6

Üye
bende de oluyo
böle iyce konsantre oldum sanki gözümün önunden sim gibi prlak şeyler akıyodu deliriyorum dedım

parlayan simler bende de oluyor başım döndüğünde özellikle

'Patron

'Patron

Üye
yan yatir duzelir

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
maxirabit

maxirabit

Üye
Gözüm dalınca etraf,suslu puslu olunca bir yere odaklanıyorum.Gözümü kırpıyorum şefaf,küçük birşey görüyorum.
Her gözümü kırptığım da o anlık oluyor.Ayda yılda bir olur ama onun neden olduğunu bilmiyorum:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt