Sana PCloud linki bile atmışımnerdesiniz ben bida deniyom![]()
dene bi onu. Şuan kullanıyorum .Al bak yine atıyorum.nerde bulumadım
Al bak yine atıyorum.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl yaptın yine yaindiriyorum aga bakalım olacakmıagalar odın telefonu gormuyo
her seferinde aynı şey .. bi yerde hata yapmışsındr yineNasıl yaptın yine yaher seferinde aynı şey .. bi yerde hata yapmışsındr yine
Pc yuklemeyi yaparken telefonda da downloading... yazıyo . İşlem bitince telefon reset atıp yeniden başlar. Hayırlı olsn. Usb yi cıkarıp kullanabilirsn....hah simdi yukluyo yukledikten sonra neler yapacagım
Dil secenegi var ordan turkceyi secolduda turkce degil
Sonundavatana millete hayırlı olsun tamamdır stock rom

zxdelemi ne oldu bu telefonhayirli olsun zxdelemi bir ihtiyacin oldumu bana mesaj at dostum kusuruna bakma telefonum bozuldu yeni rom attim ondan dolayi cevap veremedim
iyi farkina vardin :-)onemli degil valla orjinalin yerini hic bisi tutmuyo
iyi farkina vardin :-)

kardesim bosver sikilma ama hicbirseyi iyi arastirmadan faliyet yapma basin agrir neyse sen iyice arastir ogren forumdakilere yardim et ben bu isi ilk cwm basladim tel bruck oldu sonra ayni lafi biri soyledi bende sana soyledimya hani herkes rom rom rom diyince merakim basladi ama dedikleri gibi cabuk sıkıldım
![]()

kardesim bosver sikilma ama hicbirseyi iyi arastirmadan faliyet yapma basin agrir neyse sen iyice arastir ogren forumdakilere yardim et ben bu isi ilk cwm basladim tel bruck oldu sonra ayni lafi biri soyledi bende sana soyledim![]()
bi sorun daha var ben operadan maxicepteki haber kaynagina giriyorum ama haber beslemesi calismiyor diyo