Uygulama sizce yuklenirmi

Sponsorlu Bağlantılar

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
nerdesiniz ben bida deniyom :ehe

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
nerde bulumadım

redfoxqq

redfoxqq

Üye
hah simdi yukluyo yukledikten sonra neler yapacagım
Pc yuklemeyi yaparken telefonda da downloading... yazıyo . İşlem bitince telefon reset atıp yeniden başlar. Hayırlı olsn. Usb yi cıkarıp kullanabilirsn....

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
olduda turkce degil

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
vatana millete hayırlı olsun tamamdır stock rom

THEKANS

THEKANS

Üye
zxdelemi ne oldu bu telefonhayirli olsun zxdelemi bir ihtiyacin oldumu bana mesaj at dostum kusuruna bakma telefonum bozuldu yeni rom attim ondan dolayi cevap veremedim

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
zxdelemi ne oldu bu telefonhayirli olsun zxdelemi bir ihtiyacin oldumu bana mesaj at dostum kusuruna bakma telefonum bozuldu yeni rom attim ondan dolayi cevap veremedim

onemli degil valla orjinalin yerini hic bisi tutmuyo

THEKANS

THEKANS

Üye
ya hani herkes rom rom rom diyince merakim basladi ama dedikleri gibi cabuk sıkıldım
:)
kardesim bosver sikilma ama hicbirseyi iyi arastirmadan faliyet yapma basin agrir neyse sen iyice arastir ogren forumdakilere yardim et ben bu isi ilk cwm basladim tel bruck oldu sonra ayni lafi biri soyledi bende sana soyledim :D

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
kardesim bosver sikilma ama hicbirseyi iyi arastirmadan faliyet yapma basin agrir neyse sen iyice arastir ogren forumdakilere yardim et ben bu isi ilk cwm basladim tel bruck oldu sonra ayni lafi biri soyledi bende sana soyledim :D

o kadar denedim allahtan benim telefon brick olmadi ama baskalari nasil brick yapiyo ona sasirdim
:ehebi sorun daha var ben operadan maxicepteki haber kaynagina giriyorum ama haber beslemesi calismiyor diyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt