Sizce wp8'e işlevsel/özel orogramlar çıkarmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Sizce wp8'e işlevsel/özel orogramlar çıkarmı?
Merhaba arkadaşlarım abilerim. Sizlere bir sorum var. Bazılarınız kullanıyor ve biliyordur. İos işletim sistemi ile çalışan appleın ürünleri için çok enteresan ve hobi meraklıları için oldukça müthiş uygulamalar var. Örneğin bir traxxas revo 3.3 r/c aeacınız var ve bu 2.nesil kumandayı kullanıyor. Bu demek oluyor ki appstore dan bu kumanda uygulamasını indirerek cihazınızı kumanday bağlayıp anlık olarak aracınızın hızını sıcaklığını takip edip çeşitli güç ayarlamaları yapabilirsiniz. Yada benzeri aletleri sadece iphone ile kullanabilirsiniz. Sizce bu tür uygulamalar ileriki dönemlerde wp için kullanılabilir hale gelirmi? Elbetteki sadece bununla da sınırlı değil ancak sizin fikirlerinizi öğrenmek istedim.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bu tarz işlevsel uygulamalar bence çok sayıda olacaktır Wp için.Özellikle bilgisayar uygulamalarını çok göreceğiz gibi geliyor bana ki hiçbir mobil uygulama bir bilgisayar uygulamasının yerine tutmaz açıkçası ;)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
haklısın dostum inşallah pcdeki daha gelişmiş olan konfigürasyon uygulaması vb. Şeyler çıkar yoksa bu kış alacağım traxxas ı sürekki laptopla ayarlamak zorunda kalırım.:@

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Emin ol daha güzelleri çıkar sadece biraz zaman şuan windowsta zaten güzel prolar var bunlardan esinlenip uyarlayacaklardır ;)

bolamanle

Üye
Wp için çıkma değil bu tür uygulamaların telefonlar tarafından desteklenmesi önemli yani wp sadece nokianın platformu olsaydı wp için pekçok özel uygulama görebilirdik.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Wp iOs kadar olmasada Android kadar uygulama barındırır ama oyun olarak değil tabi daha çok günlük ihtiyaçlara uygun programlar yapar sanıyorum

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Yetersiz kalmaz ama benim düşüncem oyuna çok yüklenmez önemli sevilen veri seri halinde çıkan oyunlarla yitinir gibime geliyor Wp

bence hem oyun olarak hem uygulama olarak çok fazla çıkacak. Hem pc oyunları hem de uygulamaları çıkabilir bu yüzden oyunları hem çok sevilen hem de sayısı az olmayan çok oyunlar olacak gibime geliyor benim. Yani symbiandaki gibi en sevilen 3 5 oyun çıkmayacak.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

bence hem oyun olarak hem uygulama olarak çok fazla çıkacak. Hem pc oyunları hem de uygulamaları çıkabilir bu yüzden oyunları hem çok sevilen hem de sayısı az olmayan çok oyunlar olacak gibime geliyor benim. Yani symbiandaki gibi en sevilen 3 5 oyun çıkmayacak.

hmm haklısın windowsun şu avantajı var zaten kişisel bilgisayarlardaki windowslar her oyunu destekliyor onlar sadece kodlarını değiştirip telefona göre ayar çekip her oyunu cebe taşıyabilir bu şekilde olabilir

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hmm haklısın windowsun şu avantajı var zaten kişisel bilgisayarlardaki windowslar her oyunu destekliyor onlar sadece kodlarını değiştirip telefona göre ayar çekip her oyunu cebe taşıyabilir bu şekilde olabilir

aynen öyle. Bu da çok büyük bi avantaj gibi gözüküyor.

MoonLife01

MoonLife01

Üye

oyunlari yapan microsoft degilki. Oyle telefona ayar cekmek kolay degil hayal gucunuz cok genis

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Wp'li cihazları içinde oyun yüklü olarak bile satabilirler nokianın bu konuda aldığı mailin haddi hesabı yok bunu symbianda dikkatw almadı ama wp'de alacak..

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
oyunlari yapan microsoft degilki. Oyle telefona ayar cekmek kolay degil hayal gucunuz cok genis

windows bilgisayarlarına çıkan oyunların hepsini microsoft mu yapıyor sanki. Adamlar çıkmış olan oyunları wp8e portlayacak.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Evet bir windows 8 oyununu Wp8'e portlamak bir geliştirici şirket açısından çok kolay.Zaten en büyük reklamını bu sayede yaptı Wp8.Ayrıca Microsoft'un çok güzel, ünlü oyunlarda var ben bunları yakın zamanda Wp için göreceğimizden eminim.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
windows daki uygulamaların telefonda nasıl çalışacağını merak ediyorum doğrusu.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
windows daki uygulamaların telefonda nasıl çalışacağını merak ediyorum doğrusu.

Tamamen aynısı olmayabilir tabi.Mesela IOS'a çıkan bir oyunun Symbian'a portlandığındaki hali gibi olabilir -gerçi artık oda yapılmıyor :ehe- Ama sonuç olarak W8 uygulamalarını ve oyunlarını Wp8'de göreceğiz ki bu durum marketinin diğer marketlerin ulaşamayacağı bir konuma gelmesini sağlar.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

Tamamen aynısı olmayabilir tabi.Mesela IOS'a çıkan bir oyunun Symbian'a portlandığındaki hali gibi olabilir -gerçi artık oda yapılmıyor :ehe- Ama sonuç olarak W8 uygulamalarını ve oyunlarını Wp8'de göreceğiz ki bu durum marketinin diğer marketlerin ulaşamayacağı bir konuma gelmesini sağlar.

dostum biz hep aynı şeyleri söylüyoruz portlancak falan diye de atari gibi gelmesin oyunlar :kop: umarım diğerlerine göre daha hızlı bir yükselişe geçer. Önümüzdeki yıla alacağım zaten bu yıl traxxas e-revo brushless alacağım kışın bi fiyatlar düşsede :ehe: inşallah önümüzdeki yıla iyice sağlam bir os olacak wp.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

dostum biz hep aynı şeyleri söylüyoruz portlancak falan diye de atari gibi gelmesin oyunlar :kop: umarım diğerlerine göre daha hızlı bir yükselişe geçer. Önümüzdeki yıla alacağım zaten bu yıl traxxas e-revo brushless alacağım kışın bi fiyatlar düşsede :ehe: inşallah önümüzdeki yıla iyice sağlam bir os olacak wp.

İnşallah.Bende telefonun yanına bir Surface Pro düşünüyorum aslında Xbox - W8'li PC - Wp8'li telefon - Windows RT'li tablet tam ekosistem yapim :kıskıs: Ben online oyunları beklemiyor değilim.Telefona gelebilecek oyunların çoğunun desteği şimdiye bittiğinden onlar çok fazla gelmeyebilir ama paragöz online oyun şirketleri boş durmazlar herhalde.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şuraya bak tamam oyun önemli ama artık telefonların değeri oyun üzerinden değerlendiriliyor eskiden kameraydı şimdi oyun zaman öldürmeye çokmu meraklı olduk ne :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt