Sizce wp8'e işlevsel/özel orogramlar çıkarmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
şuraya bak tamam oyun önemli ama artık telefonların değeri oyun üzerinden değerlendiriliyor eskiden kameraydı şimdi oyun zaman öldürmeye çokmu meraklı olduk ne :hmmm

Market çok önemli bir unsur şuan.Öyle olmasaydı 808'in rakibi olmaz, IOS şuanki konumunda olmazdı.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
şuraya bak tamam oyun önemli ama artık telefonların değeri oyun üzerinden değerlendiriliyor eskiden kameraydı şimdi oyun zaman öldürmeye çokmu meraklı olduk ne :hmmm

evet. Öyle bunlar çok önemli olmasaydı şu an en iyi işletim sistemi meego olurdu.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

İnşallah.Bende telefonun yanına bir Surface Pro düşünüyorum aslında Xbox - W8'li PC - Wp8'li telefon - Windows RT'li tablet tam ekosistem yapim :kıskıs: Ben online oyunları beklemiyor değilim.Telefona gelebilecek oyunların çoğunun desteği şimdiye bittiğinden onlar çok fazla gelmeyebilir ama paragöz online oyun şirketleri boş durmazlar herhalde.

dostum şöyle biriki güzel online oyun çıkrsalar yeter. Mesela cabal online :) yada başka oyunlar :D gerçi ben artık oyun oynamayacağım amacım iyi tarayıcı kasmayan bir tel ve işlevsel uygulamalar. sanırım benimde bir ekosisteme ihtiyacım olacak :D:ehe:kop:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

evet. Öyle bunlar çok önemli olmasaydı şu an en iyi işletim sistemi meego olurdu.

aslında symbianda güzel uygulamalar var bir de levent onları türkçe yapıyor güzel şeyler var androiddeki kadar olmasada ama oyun fazla yok hep o sıkıntı.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

dostum şöyle biriki güzel online oyun çıkrsalar yeter. Mesela cabal online :) yada başka oyunlar :D gerçi ben artık oyun oynamayacağım amacım iyi tarayıcı kasmayan bir tel ve işlevsel uygulamalar. sanırım benimde bir ekosisteme ihtiyacım olacak :D:ehe:kop:

Valla WoW'u falan telefonda beklemiyorum ama ne bileyim Rappelz gibi güzel pet sistemi olan oyunlar olursa Private serverlarını telefondan oynamaya hayır demem :ehe

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

Valla WoW'u falan telefonda beklemiyorum ama ne bileyim Rappelz gibi güzel pet sistemi olan oyunlar olursa Private serverlarını telefondan oynamaya hayır demem :ehe

o benim hoşuma gitmedi bea ne bilim bi star wars old republice oranla :ehe private server olayı çok iyi olur. Mesela World of tanks gibi bir oyunun privare serveri de olabilir normal serveri de. İnşallah wp8 ile istediklerimize kavuşuruz.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

o benim hoşuma gitmedi bea ne bilim bi star wars old republice oranla :ehe private server olayı çok iyi olur. Mesela World of tanks gibi bir oyunun privare serveri de olabilir normal serveri de. İnşallah wp8 ile istediklerimize kavuşuruz.

Valla Rappelz benimde hoşuma gitmemişti orjinal serverlarını oynayınca ama PvP oynayınca birde eğitmen olunca çok eğlenceli oluyor.Online oyunlar gelsin ya onlardan zarar gelmez :ehe

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

Valla Rappelz benimde hoşuma gitmemişti orjinal serverlarını oynayınca ama PvP oynayınca birde eğitmen olunca çok eğlenceli oluyor.Online oyunlar gelsin ya onlardan zarar gelmez :ehe

bu hesaptan 1 ay sonra görüşürüz. Tehlike Yüzünden bu son mesajım.

X-Dr.Eline

Üye
bu wp windows mobile değilmi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
işlevsel uygulamalardan kastin ne oldugunu bilmiyorum ama şoyle birşey var mesela butun sistemlerde pc ile telefon arasindaki senkronizasyonu saglamak icin pc'ye bir uygulama kurarak onu kullanmaniz gerekir. Oysa wp8 de boyle bir uygulama yuklemeden direk olarak usb baglantisiyla tam senkronizasyon saglanmiş oluyor. Zaten şu anda bile wp7x cihazlar icin pc kontrolu yapmayi saglayan uygulama var wp8 senkronizasyonuyla win8in kontrol edebildigi tum sistemleri wp8 ile de kontrol etmek mumkun olucaktir.

15097

15097

Üye
Çıkartır tabii Windows.Windows 8'de bile Windows Store var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt