aleranol
Üye
Sizce wp8'e işlevsel/özel orogramlar çıkarmı?
Merhaba arkadaşlarım abilerim. Sizlere bir sorum var. Bazılarınız kullanıyor ve biliyordur. İos işletim sistemi ile çalışan appleın ürünleri için çok enteresan ve hobi meraklıları için oldukça müthiş uygulamalar var. Örneğin bir traxxas revo 3.3 r/c aeacınız var ve bu 2.nesil kumandayı kullanıyor. Bu demek oluyor ki appstore dan bu kumanda uygulamasını indirerek cihazınızı kumanday bağlayıp anlık olarak aracınızın hızını sıcaklığını takip edip çeşitli güç ayarlamaları yapabilirsiniz. Yada benzeri aletleri sadece iphone ile kullanabilirsiniz. Sizce bu tür uygulamalar ileriki dönemlerde wp için kullanılabilir hale gelirmi? Elbetteki sadece bununla da sınırlı değil ancak sizin fikirlerinizi öğrenmek istedim.

- Ama sonuç olarak W8 uygulamalarını ve oyunlarını Wp8'de göreceğiz ki bu durum marketinin diğer marketlerin ulaşamayacağı bir konuma gelmesini sağlar.
umarım diğerlerine göre daha hızlı bir yükselişe geçer. Önümüzdeki yıla alacağım zaten bu yıl traxxas e-revo brushless alacağım kışın bi fiyatlar düşsede
Ben online oyunları beklemiyor değilim.Telefona gelebilecek oyunların çoğunun desteği şimdiye bittiğinden onlar çok fazla gelmeyebilir ama paragöz online oyun şirketleri boş durmazlar herhalde.