papakudioflu
Emekli Yönetici
her kesin düşüncesi kendine dir kişisel olarak düşündüğümüzde benimde sizin gibi cihazın stabilliğinden akışından internetteki hızından memnunum fakat sorun cihazın güzelliği değilki evet ortada bi güzel var ama sahibi yok yaklaşık 7 aydır kullanıyoruz umut bağlanan microsoft bu kadar mı uzun süre sessiz kalmalıydı bu bir yarışsa ve sende bu yarışta koşuyosun diğer yarışcıların kötü olmasını değil senin hızlı olman lazım şimdi sizler bu hız yeterli diyosanız sözüm yok
yanlış anlaşıldım sanırım. Ben microsoftun geliştirme hızından memnunum demedim ve bu durumu da savunmuyorum. Fakat diğer sistemlerle karşılaştırırken de onların baz aldığınız seviyeye ne kadar zamanda geldiğini de göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim ki onlar akıllı telefon segmentinde kendilerini geliştirirken bu şekilde ciddi rakipleri yoktu. Segment zaten oturmamış kısacası kriter oluşturacak istekler bile yoktu. Ne verilirse herkes oooaaaw diyordu. Bugün 7 aylık bir surede microsoftu asmaya çalışırken örnek gösterilen sistemlerin hangi pozisyon şartlarında ne kadar zamanda bu gelişimi gösterdiğini de göz önüne almak gerekir.