MasteLaa
Üye
valla koca popoma ragmen arka cebimde kirilmadan dayaniyo yeterli

valla koca popoma ragmen arka cebimde kirilmadan dayaniyo yeterli

Yok abimfazlasina gerek varmi

bizim fehmi (SilentOne) 3. kattan düşürmüş c6-01 i sorun yokGorilla glass ' ı çizdiysem dayanıksızEn dayanıklı telefon s2 ve iphone 4 çıktı kullandıklarım arasıdan ( Şimdi iphone 4 ne alaka sallama filan demeyin , mermere 2-3 defa düşürdüm sadece metal kısmın üstündeki beyaz kısımda göçük oldu hafiften
)

bizim fehmi (SilentOne) 3. kattan düşürmüş c6-01 i sorun yok![]()
Misal Eğer basınç fazla gelecek şekilde 50 cm'den atsan bile kırılır 
adam açtım aradım nokia yetkili servisine teşekkür ettim diyor
Düşme açısına bağlıMisal Eğer basınç fazla gelecek şekilde 50 cm'den atsan bile kırılır
![]()
1.5 m den 2 m den düştüğünü bilirim ekranın üstüne olsun kasanın üstüne olsun vallahi çizik yok 
N9 da çok sağlam yahu taş gibi elime bir aldımc6-01 sağlam elime almıştım bir kere![]()

N9 da çok sağlam yahu taş gibi elime bir aldım![]()

Bir de polikarbon
Yekpare kasa sağlam olma mı![]()

Bir de polikarbon![]()

Evet kılıf kullanmaya gerek yok
At yere gitsin![]()

Evet kılıf kullanmaya gerek yok![]()
kaygan bir yapıya sahip yanlış görmediysem S2'nin beyazı da öyle siyahı farklı beyazı farklıEvet siyahının arkası deri gibi duruyor ama beyazınınki pürüzsüz ve plastik duruyor
ama beyazının arkası farklı diğer renklerdenkaygan bir yapıya sahip yanlış görmediysem S2'nin beyazı da öyle siyahı farklı beyazı farklı

Evet siyahının arkası deri gibi duruyor ama beyazınınki pürüzsüz ve plastik duruyor![]()

Haklısın kardeşim elin de telefon ısındığından dolayı terliyor zaten
Ve o pürüzsüz yüzey elin terlediğinde fazlasıyla kaygan oluyor![]()

Haklısın kardeşim elin de telefon ısındığından dolayı terliyor zaten![]()

şimdi millet içeri dalarama doğrusu bu ios hoşuma gitmiyor android daha hoşuma gidiyor bu benim görüşüm belki oraya 4s i koymamalıydım o konuda haklısın
ama android telefonlar bence iyiden kötüye o şekilde sıralanır neden one x 1.sırada derseniz hem beats audio su var hemde tegra gpu su var s3 ünde kendine has yazılımsal bazı özellikleri var s2 ise o fiyata alınabilecek en iyi android telefon 4s te çok iyi zaten android diye birşey olmasaydı 4s ten başka bir telefon almazdım...