Sizce Telefonlar Ne Derece Dayanıklı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Türe

Üye
Gorilla glass ' ı çizdiysem dayanıksız :hmmm En dayanıklı telefon s2 ve iphone 4 çıktı kullandıklarım arasıdan ( Şimdi iphone 4 ne alaka sallama filan demeyin , mermere 2-3 defa düşürdüm sadece metal kısmın üstündeki beyaz kısımda göçük oldu hafiften ;) )

doctorrr

doctorrr

Üye
Gorilla glass ' ı çizdiysem dayanıksız :hmmm En dayanıklı telefon s2 ve iphone 4 çıktı kullandıklarım arasıdan ( Şimdi iphone 4 ne alaka sallama filan demeyin , mermere 2-3 defa düşürdüm sadece metal kısmın üstündeki beyaz kısımda göçük oldu hafiften ;) )
bizim fehmi (SilentOne) 3. kattan düşürmüş c6-01 i sorun yok :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
p970 ekranida iyi yaw jelatini cikardim 1aydir bole kullaniyom alkollu bezle bi gectimmi cillop cizilmiyoda

doctorrr

doctorrr

Üye

Düşme açısına bağlı :hmmm Misal Eğer basınç fazla gelecek şekilde 50 cm'den atsan bile kırılır :good:
adam açtım aradım nokia yetkili servisine teşekkür ettim diyor :D 1.5 m den 2 m den düştüğünü bilirim ekranın üstüne olsun kasanın üstüne olsun vallahi çizik yok :D

Türe

Türe

Üye
c6-01 sağlam elime almıştım bir kere :) [h=3][/h]

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve doctorrr
Türe

Türe

Üye

Evet kılıf kullanmaya gerek yok :)

ama beyazının arkası farklı diğer renklerden :hmmm kaygan bir yapıya sahip yanlış görmediysem S2'nin beyazı da öyle siyahı farklı beyazı farklı

MasteLaa

MasteLaa

Üye

ama beyazının arkası farklı diğer renklerden :hmmm kaygan bir yapıya sahip yanlış görmediysem S2'nin beyazı da öyle siyahı farklı beyazı farklı
Evet siyahının arkası deri gibi duruyor ama beyazınınki pürüzsüz ve plastik duruyor :hmmm

Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şimdi millet içeri dalar :D ama doğrusu bu ios hoşuma gitmiyor android daha hoşuma gidiyor bu benim görüşüm belki oraya 4s i koymamalıydım o konuda haklısın :eheama android telefonlar bence iyiden kötüye o şekilde sıralanır neden one x 1.sırada derseniz hem beats audio su var hemde tegra gpu su var s3 ünde kendine has yazılımsal bazı özellikleri var s2 ise o fiyata alınabilecek en iyi android telefon 4s te çok iyi zaten android diye birşey olmasaydı 4s ten başka bir telefon almazdım...

konumuz donanım değil ki dayanıklılık! :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt