mesela galaxy s2 bunun cam maddesi nedir sizce ?
tabiikide gorilla. Nokianın s^3 işletim sistemine tabi olan telefonları, wp8 işletim sistemine sahip telefonlar ve 800 tl üzerine satılan android telefonlarda genellikle gorilla cam bulunur. yani 700 tl+ gorilla cam diyebiliriz.

sık sık mesajlaşmaya dayanır mı s2 ?
seri mesaja yıllarca dayanabilecek mi ?
Ama çok serii
Kardeşim günde 10000 tane mi atıyorsun?? Daha kaç kere dayanır diyicez?
:Valla birader bende 1,5 senedir 5250 var Nokia'nın en dandik dokunmatik telefonu günde hiç atmıyosam en az bi 150 msj fln atıyorum internetten çıktığım yok telefon hep elimde anlayacağın ekranda 1 çizik bile yokYeni çıkanlar dahada dayanıklıdır tabi
![]()

sık sık mesajlaşmaya dayanır mı s2 ?
dayanmaz belki

Sıralamayı yapmayacaktınonların ekranı plastik gibi birşey mika galiba
- - - Eklendi - - -
dayanır dayanır,ısınma sorunu hariç galaxy s2 bence dünyanın en iyi 4.cep telefonu
1.hTC One X
2.Samsung Galaxy SIII
3.Samsung Galaxy SII
4.iPhone 4s
iPhone severler yanlış anlamasınlar iosu sevmediğimden iphone 4s 4.sırada,çok fazla kısıtlaması var ama çok stabil eğer bu kısıtlamalar olmasaydı benim için s2 ile yer değiştirirdi...
- - - Eklendi - - -
dayanır dayanır![]()

Sıralamayı yapmayacaktın![]()
ama doğrusu bu ios hoşuma gitmiyor android daha hoşuma gidiyor bu benim görüşüm belki oraya 4s i koymamalıydım o konuda haklısın
ama android telefonlar bence iyiden kötüye o şekilde sıralanır neden one x 1.sırada derseniz hem beats audio su var hemde tegra gpu su var s3 ünde kendine has yazılımsal bazı özellikleri var s2 ise o fiyata alınabilecek en iyi android telefon 4s te çok iyi zaten android diye birşey olmasaydı 4s ten başka bir telefon almazdım...şimdi millet içeri dalarama doğrusu bu ios hoşuma gitmiyor android daha hoşuma gidiyor bu benim görüşüm belki oraya 4s i koymamalıydım o konuda haklısın
ama android telefonlar bence iyiden kötüye o şekilde sıralanır neden one x 1.sırada derseniz hem beats audio su var hemde tegra gpu su var s3 ünde kendine has yazılımsal bazı özellikleri var s2 ise o fiyata alınabilecek en iyi android telefon 4s te çok iyi zaten android diye birşey olmasaydı 4s ten başka bir telefon almazdım...
Bana göre 4s ten sonra s2