Sizce Telefonlar Ne Derece Dayanıklı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Telefonlar Ne Derece Dayanıklı ?
Yeni çıkan bu dokunmatik telefonlar akıllı telefonlar dokunmatikleri ne derece sağlam ? mesela corby gibi bir süre kullandıktan sonra takılmalar yaparlar mı ? mesajlaşmalara dayanırlar mı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gorilla glass camlar parmaklarla eskitemeyecegin kadar saglam:oke:

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Kullaniciya gore hitap ediyor. Eskisi gibi tek duzen yok suan dusmeye dayanikli varmi bilmem ama suya dayanikli var

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
mesela galaxy s2 bunun cam maddesi nedir sizce ?

aleranol

aleranol

Üye
tabiikide gorilla. Nokianın s^3 işletim sistemine tabi olan telefonları, wp8 işletim sistemine sahip telefonlar ve 800 tl üzerine satılan android telefonlarda genellikle gorilla cam bulunur. yani 700 tl+ gorilla cam diyebiliriz.

avcitalip

avcitalip

Üye
mesela galaxy s2 bunun cam maddesi nedir sizce ?

gorilla glass cam var çok dayanıklı bir cam nekadar dayanıklı olduğunu sorarsanız ;

[video=youtube;elKxgsrJFhw]http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw[/video]

[video=youtube;-i_hL5ntT2E]http://www.youtube.com/watch?v=-i_hL5ntT2E&feature=related[/video]

- - - Eklendi - - -

tabiikide gorilla. Nokianın s^3 işletim sistemine tabi olan telefonları, wp8 işletim sistemine sahip telefonlar ve 800 tl üzerine satılan android telefonlarda genellikle gorilla cam bulunur. yani 700 tl+ gorilla cam diyebiliriz.

S^3 derken c6-01 i aklıma getirdiniz:kop:

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
sık sık mesajlaşmaya dayanır mı s2 ?

anılbaran

anılbaran

Üye
dayanmaz belki

kubilay054

kubilay054

Üye
Valla birader bende 1,5 senedir 5250 var Nokia'nın en dandik dokunmatik telefonu günde hiç atmıyosam en az bi 150 msj fln atıyorum internetten çıktığım yok telefon hep elimde anlayacağın ekranda 1 çizik bile yok :D Yeni çıkanlar dahada dayanıklıdır tabi :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Gorilla Glass cam var çok dayanıklı tek eksi yönü bence parmak izi bırakması ama insanlar izden çok sağlamlığı tercih ederler :oke:

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Son çıkan dokunmatik ekranların camı Çizilmez ve parmak izine karşı korunaklı üretiliyor. ama bu senin telefonu nasıl kullanacağına bağlı benim gibi sürekli düşürürsen istediği kadar sağlam olsun gider telefon :)

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
seri mesaja yıllarca dayanabilecek mi ?

avcitalip

avcitalip

Üye
Valla birader bende 1,5 senedir 5250 var Nokia'nın en dandik dokunmatik telefonu günde hiç atmıyosam en az bi 150 msj fln atıyorum internetten çıktığım yok telefon hep elimde anlayacağın ekranda 1 çizik bile yok :D Yeni çıkanlar dahada dayanıklıdır tabi :D

onların ekranı plastik gibi birşey mika galiba :D

- - - Eklendi - - -

sık sık mesajlaşmaya dayanır mı s2 ?

dayanır dayanır,ısınma sorunu hariç galaxy s2 bence dünyanın en iyi 4.cep telefonu

1.hTC One X
2.Samsung Galaxy SIII
3.Samsung Galaxy SII
4.iPhone 4s

iPhone severler yanlış anlamasınlar iosu sevmediğimden iphone 4s 4.sırada,çok fazla kısıtlaması var ama çok stabil eğer bu kısıtlamalar olmasaydı benim için s2 ile yer değiştirirdi...

- - - Eklendi - - -

dayanır dayanır :D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
onların ekranı plastik gibi birşey mika galiba :D

- - - Eklendi - - -

dayanır dayanır,ısınma sorunu hariç galaxy s2 bence dünyanın en iyi 4.cep telefonu

1.hTC One X
2.Samsung Galaxy SIII
3.Samsung Galaxy SII
4.iPhone 4s

iPhone severler yanlış anlamasınlar iosu sevmediğimden iphone 4s 4.sırada,çok fazla kısıtlaması var ama çok stabil eğer bu kısıtlamalar olmasaydı benim için s2 ile yer değiştirirdi...

- - - Eklendi - - -

dayanır dayanır :D
Sıralamayı yapmayacaktın :D

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye

Sıralamayı yapmayacaktın :D

şimdi millet içeri dalar :D ama doğrusu bu ios hoşuma gitmiyor android daha hoşuma gidiyor bu benim görüşüm belki oraya 4s i koymamalıydım o konuda haklısın :eheama android telefonlar bence iyiden kötüye o şekilde sıralanır neden one x 1.sırada derseniz hem beats audio su var hemde tegra gpu su var s3 ünde kendine has yazılımsal bazı özellikleri var s2 ise o fiyata alınabilecek en iyi android telefon 4s te çok iyi zaten android diye birşey olmasaydı 4s ten başka bir telefon almazdım...

• Beğen
Tepkiler: klongs
MasteLaa

MasteLaa

Üye
şimdi millet içeri dalar :D ama doğrusu bu ios hoşuma gitmiyor android daha hoşuma gidiyor bu benim görüşüm belki oraya 4s i koymamalıydım o konuda haklısın :eheama android telefonlar bence iyiden kötüye o şekilde sıralanır neden one x 1.sırada derseniz hem beats audio su var hemde tegra gpu su var s3 ünde kendine has yazılımsal bazı özellikleri var s2 ise o fiyata alınabilecek en iyi android telefon 4s te çok iyi zaten android diye birşey olmasaydı 4s ten başka bir telefon almazdım...
:D Bana göre 4s ten sonra s2 :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
valla koca popoma ragmen arka cebimde kirilmadan dayaniyo yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt