Sizce Simbiyan 3 İşletim Sisteminin Diğer İşletim Sistemlerine Göre Avantajları ve Dezavantajları ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Simbiyan 3 İşletim Sisteminin Diğer İşletim Sistemlerine Göre Avantajları ve Dezavantajları ?

ucantcme

ucantcme

Üye
Diğer sistemlerden kastın?

TheMadness

TheMadness

Üye
Android ve iOS tan daha az kaynak kullanıyor, daha stabil, tüm donanımı kullanabiliyor.

SilentOne

SilentOne

Üye
symbian başka ab ayrı bir os

tandogucem

tandogucem

Üye
avantage

asla ve asla telefonu yormayıp üstün performans almanı saglıyor. örn :
nokia n8 ile açılan bir uygulama sony ericson xperia neo ile aynı sürede açılıyor , aynı rahatlıkla oynanıyor. üstelik neo n8in 2 katı !
üstünde hertürlü şeyi deniyorsun "abi yapma etme " demiyor.

dezavantajları

nokia symbiana biraz geç destek veriyor bkz: android ve ios patladı gitti. sonra nokia belleyi çıkardı. çıkardı ama biraz geç sanki ?
artık yeni nesil oyun firmaları symbiana çok az destek veriyor buda bir dezavantaj.
eski symbian nam ' ı yok sanki.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
dez avantaj fazla oyun yok

doctorrr

doctorrr

Üye
zaten oyun azdı belleyle bide oyunlar uyum sağlamamaya başlayınca iyice soğudum symbiandan...

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
bende 701 var ikide bir donup kalıyo:(( artık diğer işletim sistemlerini deneyenlerden fikir alayım diyorum. üstelik oyunda oynamıyorum telde. öyleyken donuyor ikide bir.

tandogucem

tandogucem

Üye
bende 701 var ikide bir donup kalıyo:(( artık diğer işletim sistemlerini deneyenlerden fikir alayım diyorum. üstelik oyunda oynamıyorum telde. öyleyken donuyor ikide bir.

dostum bilemeyeceğim benim n8 oyunlardada normaldede donmuyor :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

senin telefonun sorunlu bende de 701 var hd oyunları mükemmel oynuyorum donmayı bırak takılma bile yok

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
bende bazen ( günde ortalama 5-10 kez) ekrana basıyorum basıyorum algılamıyor. sonra kapanıyo tekrar açılıyor.:( özellikle giriş ekranları arasında geçişlerde ve ana menüye girişte yapıyo. birde şarjı 1 gün ancak gidiyo

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sısteme aşırı yük veren bişeyler var

serecans

serecans

Üye
şahsen ben çok memnunum

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
en son dün flaşla tekrar yükledim. bu sefer hacklemedim. acaba hacktan mı oldu diyorum. takılma yok ama hack olmayınca da zevki yok:)))

keys1903

keys1903

Üye
artılar saglamlık

eksiler oyun uygulama sıkıntısı var

sinerler

Üye
+sı kullanımı çok elverişli özellikle ana menü.

dezavantaj olarak da arada kasmalar oluyo (c6-01)

Not: symbian 3 e uygulama , oyun az diyenlere şaşırıyorum. yaw girin s60v5 e istemediğiniz kadar oyun vs var. Gerçekten istemediğiniz kadar. ha kalitesi düşük o ayrı mesele. ama oyun yok diyenlere katılmıyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten bizimde oyun dediğimiz olay hd oyunlar

Uqur5445

Üye
nokıa facebookta sormustum gelistırıcıler calısıyor sabredıp bekleyin yeni ler gelicektır demistı

pRime.

pRime.

Üye
Tek dezavantaji kotu tarayici ve oyun eksigi bunun disinda diger sistemlerden ustun bana gore.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt