Sizce Simbiyan 3 İşletim Sisteminin Diğer İşletim Sistemlerine Göre Avantajları ve Dezavantajları ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesut1979

Üye
ne mi arkadasim saysam bitmez en basitinden belki duymussundur langenscheidt sözlügü almanca-türkce 100.000 kelime ile en büyük sözlüklerden birisi, sonra aboalarm diye bir program var kendi üzerine olan bütün aboneliklerini bu program üzerinden bitirebiliyorsun ornek hayat sigortasi,telefon sirketindeki aboneligini, araba sigortasi bunlar varmi daha dogru dürüst barcode okuyucu bile yok symbiana he var 2saat de anca okuyor android de bir ürünün fiyatini mi ögrenmek istiyorsun tut barcode okuyucugu 10 saniye sürmüyor ürünün fiyati karsinda bunlara kadar daha neler var symbianda olmayan.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kardeşim c7de gırdıgım sitelerde video acamıyordum.
-Android ise nereye girersen gir her tarafta herşeyi aciyor Flash playeri var cunku.

C7de ise gps 10dkda bulurken
-Android ise acar acmaz buluyor

Symbian oyunları fifa 2012 asphalt bır bunları begendim gerisi boş. zaten netten indirsek ya sertifka cıkıyor yada başka birşey.
Android te öle bir sorun yok marketten takır takır indiriosun herşeyı. (cunkü arkasında google var dunya kadar zengın adamlar)

Symbianin arkasında windows var sana sorarım wındowsmu zengın googlemı?

Nokia maps bi çok navigasyon cihazından iyi bu bir bugüne kadar bir dakikadan uzun yer aradığını görmedim uydurma.. Oyun ve uygulamaya lafımız yok eyvallah marketiniz güzel ama onun dışında androidin şu fazlası var diye kaç şey söyleyebilirsin ?? Symbianın arkasında windows yok Nokia var bu bir windows bi firma değil yazılım bu iki microsoft google dan zengin bu da üç

---------- Eklendi @ 00:29:49 ---------- Yazıldı @ 00:28:28 ----------

ayrıca video konusunda flash player tarih oldu tüm siteler html5 e geçiyor ve html5 tüm s3 lere çok yakında gelecek

Tuba

Tuba

Üye
kırıcı olmayan yorumlar ile konuya mesaj yazılırsa güzel bir şekilde konu ilerler değilse konu kilit alacak bu sefer arkadaşımızın sorduğu soru yanıtsız kalacak öğrenmek istediklerini öğrenemiyecek işletim sistemelerinin farkını sormuş sizlerin kavga etmesini istememiş...

Türe

Türe

Üye

Yanlis hatirlamis olamaz mi acaba dostum ? Boyle elestirel yaklasmak yerine nazikce uyarirsin o da yanlis yaptiysa duzeltir . Her yanlis yapanda kusur aramayalim lutfen . Hepimiz insaniz .

Türe

Türe

Üye
Ve mumkunse fanlik yapmadan dogrulari yazalim . Camur atmak kimseye ne bisey kazandirir ne de kaybettirir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
güzel kardeşim veya abim bir çok konuda bu arkadaşa insan gibi yaklaştık anlamadı tek derdi karalamak ortamı germek adama kanıt gösteriyorsun sallama diyor nokia.com uzantılı siteye uydurma diyor teknik bilgisi 0 sadece oyun oynamayı ve uygulama kurcalamayı biliyor şu forumdaki her mesajıma bak bide buna yazdıklarıma bak anlarsın.. Adam n8 mi 808 mi diye soruyor bu gidip sony diyor bir değil beş değil insan muamelesi görmek istiyorsa önce insan olsun

Türe

Türe

Üye
güzel kardeşim veya abim bir çok konuda bu arkadaşa insan gibi yaklaştık anlamadı tek derdi karalamak ortamı germek adama kanıt gösteriyorsun sallama diyor nokia.com uzantılı siteye uydurma diyor teknik bilgisi 0 sadece oyun oynamayı ve uygulama kurcalamayı biliyor şu forumdaki her mesajıma bak bide buna yazdıklarıma bak anlarsın.. Adam n8 mi 808 mi diye soruyor bu gidip sony diyor bir değil beş değil insan muamelesi görmek istiyorsa önce insan olsun

Neo v alan arkadastan mi bahsediyoruz ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Maxicep te okuduğum makalede 1000000 android telefona virüs bulaşmıştı mağazadan uygulama çok olunca riskte fazla oluyor normaldir ama android zaten spyware bi sistem sürekli sizden veri toplayıp google a iletiyor google da ona göre size reklam sunuyor tıklamanız için

---------- Eklendi @ 00:46:14 ---------- Yazıldı @ 00:45:42 ----------

Türe

Türe

Üye
Maxicep te okuduğum makalede 1000000 android telefona virüs bulaşmıştı mağazadan uygulama çok olunca riskte fazla oluyor normaldir ama android zaten spyware bi sistem sürekli sizden veri toplayıp google a iletiyor google da ona göre size reklam sunuyor tıklamanız için

---------- Eklendi @ 00:46:14 ---------- Yazıldı @ 00:45:42 ----------

Linux olmasi guvenlik icin buyuk bir dezavantaj . Hele markete cakma uygulama yuklenmesi muhtemel .

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kardeşim c7de gırdıgım sitelerde video acamıyordum.
-Android ise nereye girersen gir her tarafta herşeyi aciyor Flash playeri var cunku.

C7de ise gps 10dkda bulurken
-Android ise acar acmaz buluyor

Symbian oyunları fifa 2012 asphalt bır bunları begendim gerisi boş. zaten netten indirsek ya sertifka cıkıyor yada başka birşey.
Android te öle bir sorun yok marketten takır takır indiriosun herşeyı. (cunkü arkasında google var dunya kadar zengın adamlar)

Symbianin arkasında windows var sana sorarım wındowsmu zengın googlemı?
Ne diyim keşke telefonunu kullanmasını bilseymişsin dediklerinin symbian hakkında dediklerinin hiçbirinde doğruluk payı yok. Microsoft ile Google'ı bir mi tutuyorsun ? Microsoft hem yazılım hem de donanım firması. Biraz araştır piyasayı.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen öyle ben telefonuma hack bile yapmıyorum oyuncak değil ki bu canım sıkıldıkça ya okey atıyorum yada monopoly bana yetiyor çok vaktim olmuyor oyuna.. Android tek üstünlüğü uygulama google da bunu bildiğinden firmalara para verip oyunları markete ücretsiz sunuyor bi nevi göz boyuyor yani ve marketin denetimi çok zayıf uygulamalar direk konuyordu en son onay gerekmeden

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Valla haklısın ne zamandır takipteyim hiçbirşey bilmiyor elbetteki Android çok iyi bir işletim sistemi takdir ediyorum ama Symbian'daki güçlü faktörleri bu kadar ezmeye çalışanı ilk defa görüyorum ya da ilk değil çok var böyleleri :)

---------- Eklendi @ 00:53:02 ---------- Yazıldı @ 00:52:15 ----------

aynen öyle ben telefonuma hack bile yapmıyorum oyuncak değil ki bu canım sıkıldıkça ya okey atıyorum yada monopoly bana yetiyor çok vaktim olmuyor oyuna.. Android tek üstünlüğü uygulama google da bunu bildiğinden firmalara para verip oyunları markete ücretsiz sunuyor bi nevi göz boyuyor yani ve marketin denetimi çok zayıf uygulamalar direk konuyordu en son onay gerekmeden
Doğru :oke:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Ve mumkunse fanlik yapmadan dogrulari yazalim . Camur atmak kimseye ne bisey kazandirir ne de kaybettirir.

eyvallah çamur atmak değil dogru olan şeyler bunlar çamur atmak bana bişey kazandırmaz zaten.herkes içinde böyledir sanırım.

cugurel

Üye
Ben oyun olarak bakmıyorum. Uygulama olarak da kullanabileceğim her şeyi buldum. Ama browser hızı daha iyi olursa süper olacak. FP1 ve Carla testlerinde daha iyi gibi sonuçlar ama bekleyip göreceğiz. Yani kısacası. 3G'yi yeterince verimli kullanamıyor gibi.

Avantaj olarak: Ben arayüzünü çok seviyorum. Android'e göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Belle ile iyice stabil hale geldi. Ve destek konusunda şu anda en azından 2. nesil için baya umut verici görünüyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tarayıcı başlı başina sorun zaten adam gibi stabil ve hızlı hale getırseler uygulama oyun sorun değil.

serinaga

serinaga

Üye
ÖNYARGILI OLMAYALIM, her işletim sisteminin artı ve eksileri mevuttur ...

Uqur5445

Üye
adam google daha zengin arkamızda google amca var dıyo pehh :haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt