valla gecen hafta benim hanima birtane htc evo 3d aldim söyle 1 gün boyunca telefonu kendim kullandim sonra kendi telefonumu yani c7 yialdim elime sanki birden tas devrine gitmis gibi oldum symbian gercekten ölmüs de haberimiz yok her yönüyle muhtesem android.
Bana laf atacaginiza gidin araştırın beyler.
Mıcrosoftmu zengın Googlemı araştırmadan kafadan sıkyıorsunuz.
Benım c7 dedkı navıgasyon garminde kullandım/ syncte/ Ovi mapta min süre 10dk
Arkadaşımda var n97/5800 oda 10dk
Sizin telefonlar özel yapım herhalde ?
bakıyorum konuyu android karşılaştırmasına dönüştürmüş bazı arkadaşlar.
symbianın en büyük eksiği tarayıcıdır. bir de oyun eksiği var ama symbian kullanan herkes saatlerini oyun oynayarak geçirmiyordur her halde.
tarayıcı düzeldikten sonra gerisi teferruattır. yok ana ekrandı, yok widgettı yok launcherdı boş muhabbetleri geçeceksiniz.
eğer kendi android arayüzü varken launcherlara, romlara muhtaç kalıyorsanız bu da androidin eksiğidir. symbiana kişiselleştirilemiyor de demenin mantığı yok bunca mod, klavye, arayüz uygulaması ve binlerce tema babamın hayrına çıkmıyor her halde.
gelde bunu anlat arkadaşa serdar abi
---------- Eklendi @ 12:15:28 ---------- Yazıldı @ 12:12:54 ----------
arkadaşım kim sana illa hack yap diyor sertifikalamanın 50 tane konusu var şu forumda sanki android markette paralı uygulama yokmuş gibi konuşma boş boş ya
Temalar cıkıyorda ne oluyor sertifika hatası hep! illa hacklememkmı lazım istemiyoruım hacklemek nedır bu sorun böle.
Telefonda oyunda oynar programda yukler netede gırerım ve bugune kadar nokia kullandım belkı 20 tane nokia elımden gecmıştır hayatımda ılk defa başka marka kullandım cok övuyolardı bana androidi inanmıyordum ve ınandım sonunda mukkemel.
Hangı siteye girersen gir altta tarafta görursun Androdide göre iphone göre bb göre bır symbian yok oralarda neden acaba.

bakıyorum konuyu android karşılaştırmasına dönüştürmüş bazı arkadaşlar.
symbianın en büyük eksiği tarayıcıdır. bir de oyun eksiği var ama symbian kullanan herkes saatlerini oyun oynayarak geçirmiyordur her halde.
tarayıcı düzeldikten sonra gerisi teferruattır. yok ana ekrandı, yok widgettı yok launcherdı boş muhabbetleri geçeceksiniz.
eğer kendi android arayüzü varken launcherlara, romlara muhtaç kalıyorsanız bu da androidin eksiğidir. symbiana kişiselleştirilemiyor de demenin mantığı yok bunca mod, klavye, arayüz uygulaması ve binlerce tema babamın hayrına çıkmıyor her halde.
bu konuda yerden göğe kadar haklısın.tarayıcıyı adam etseler varya symbianın gözdeliği 5 katına çıkar tel kullanıcıları artık web tarayıcının hızına ve stabil olmasına bakıyor.oyun uygulama 3.planda ama nedense nokia diretmiş bu tarayıcıda bir opera kadar olamiyor malesef.İçerikler parayla satılıyor, hayrına yapılmıyor ya! Android'te kullanıyorum Symbian'da ikisinden de ihtiyacım olan içerikleri satın alıyorum her ne kadar ücretsizlerini bulmuş olsamda. Ayrıca hacklemek istemiyorsanız paralı uygulamaların çoğunu satın almak zorundasınız bu size kalmış bir şey. Hep beleş olmaz sonra niye destek yok diyorsunuz... Son bir şey daha o kadar Android telefon var ama AppStore, Google Play Store'den daha fazla kâr elde ediyor bunu da düşünmek lazım. Google Play Store'den çok içerik var ama bana göre çoğu gereksiz. Konu nerelere geldi![]()
Nokia bunu düşünüyor sertifika Nokia için sorun değildirki. Bu bir önlem olarak düşünülebilir. Böyle olmasa her şey telefona yüklenir o zaman satılmasının ne manası kalır. Tabii siz her şeyin ücretsiz olmasını istiyorsanız bi şey diyemiyeceğim.Ortak benim anlamadıgm neden böle bir sorun var neden sertifika nokıa bunu düşünemiyormu.
evetya konu taşindi markete.
Nokia daha ekran cözunurlugnu yukseltemıyor Htc fulhd ye gececek nerdeyse nokia kaldı vga ekran cözunurlukte.
Nokianın menusude süper kımse eline su dökemez bu konuda ya ben nokıaya alıştım dıger telefonlar farklı gelyıor yada nokının menusu cok basit.
Guzel programlar var google play storede bence
Ortak benim anlamadıgm neden böle bir sorun var neden sertifika nokıa bunu düşünemiyormu.
evetya konu taşindi markete.
Nokia daha ekran cözunurlugnu yukseltemıyor Htc fulhd ye gececek nerdeyse nokia kaldı vga ekran cözunurlukte.
Nokianın menusude süper kımse eline su dökemez bu konuda ya ben nokıaya alıştım dıger telefonlar farklı gelyıor yada nokının menusu cok basit.
Guzel programlar var google play storede bence