Sizce s3 mini alınırmı

Sponsorlu Bağlantılar

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
motorola atrix al

motorola atrix de düşündüm sonra vazgeçtim güncelleme almıyor ve ekranı kötü diyorlar ve bana çok kaba geldi atrix

- - - Eklendi - - -

neden s2 veya xperia s düşünmüyorsun ?

daha önce açtığım konuda s2 önerdiler gerçekten hoş bir cihaz ancak 2.el sevmiyorum ve s2 nin sıfırlarıda 1000 tl yi geçiyor hiç 2.el telefon almadım ve almamayıda düşünüyorum ve android e orta seviye cihazlarla başlamayı düşünüyorum yani gidip s3 mini alıp 1 yıldan fazla kullanınca sonra üst seviyebir cihaz alınca benim için daha uygun olur diye düşündüm

- - - Eklendi - - -

kardeş Nexus da alabilirsin fiyatıda S3 mini gibi güncelleme sıkıntısı yok

kardeş sağol da ben s3 mini yi gidip 1000 tl ye almayacağım 700-800 tl ye yazın sonlarına doğru alacağım ve bence nexus 4 asla bu fiyatlara inmez yoksa ekranı çok canlı ilerki zamalarda inşallah telefon için 1000 tl üstü bir bütçem olursa nexus 4 belki nexus 5 çıkarsa almayı düşünürüm ama bu benim ilk android cihazım olacağı için orta seviyeden üst seviyelere gitmeyi düşünüyorum böyle daha faydali oluyor çünkü nokia 5130 dan yani s40 işletim sisteminden 5800 a yani s60v5 e geçtim böylece daha iyi oldu benim için

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Kardrş sen yanlış anladın Ben sana Nexus 4 demedim Galaxy nexus dedim

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Kardrş sen yanlış anladın Ben sana Nexus 4 demedim Galaxy nexus dedim

kardeşim senin dediğin cihaz bumu yanlış anladıysam özür dilerim

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye

İlgin için Gerçekten çok teşekkür ederim benimde anlatmak istediğim telefona bakınca kapanmamasıydı özel mesaj gönderecektim sana ancak özel mesaj komutunu devre dışı bırakmışsın sana son bir sorum olacak ; bildiğin üzere sadece telefonun hafızasına oyun atılıyor need for speed most wanted oynadım yazmışsın most wanted ve asphalt 7 gibi oyunlar ne kadar yer kaplıyor
ve facebook ta oyun oynayabiliyormusun
Telefonun hafızası 8gb bunun 4gb'ını android kullaniyor. Geriye kullanabileceğin 4gb kalıyor. NFS, GTA, PES'i aynı anda telefona kurabildim, hafıza problemi olmadı. NFS Most Wanted 1,85gb.. PES 360mb.. GTA 1,65gb..
Yine de root gerekebilir. Ben bu aralar oyun oynamayı pek sevmediğimden rootlamadım.
Facebooka genelde mobil olarak takıldığımdan oyunlarını denemedim.

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi

Telefonun hafızası 8gb bunun 4gb'ını android kullaniyor. Geriye kullanabileceğin 4gb kalıyor. NFS, GTA, PES'i aynı anda telefona kurabildim, hafıza problemi olmadı. NFS Most Wanted 1,85gb.. PES 360mb.. GTA 1,65gb..
Yine de root gerekebilir. Ben bu aralar oyun oynamayı pek sevmediğimden rootlamadım.
Facebooka genelde mobil olarak takıldığımdan oyunlarını denemedim.

Teşekkürler yani oyunu bitir sil yenisini yükle yapacağım
:yagmur:

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar hafıza sorunu olmayan veya hafıza sorunu olupta 16 gb hafızası olan bir cihaz varmı sony nin cihazlarınada sıcak bakıyorum hem şık hemde güzel oyun performansları var görüşlerinizi bekliyorum

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
  • Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Ewet kardeş bu telefon 16 GB işini görür.

Çook yardımcı oluyorsun kardeşim teşekkür ederim ama çok pahalı be benim 700-800 tl bütçem var

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar s advance nasıl bir cihaz veya s2

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Kardeş bizim buralarda 800 TL ye var

- - - Eklendi - - -

Kardeş Rom kurarım diyorsan S1 ama rom la uğraşmam diyorsan S2 benim tavsiyem S2

- - - Eklendi - - -

Verdiğin sitedeki fiyat ne öle Nexus 4 den pahalı

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bizim buralarda 800 TL ye var

- - - Eklendi - - -

Kardeş Rom kurarım diyorsan S1 ama rom la uğraşmam diyorsan S2 benim tavsiyem S2

- - - Eklendi - - -

Verdiğin sitedeki fiyat ne öle Nexus 4 den pahalı

romlarla falan uğraşmayı sevmem zaten beceremem bu s3 mini deki hafıza sorunu s2 de varmıdır sanırım en iyi tercih temiz bir s2 bulmak

- - - Eklendi - - -

ve s2 nin işlemcisi gayet iyi 1-2 sene de çıkan oyunlara güncel kalırmı

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
kardeş oyunlar işlemciyle deil GPU ile ilgili S2 nin gpusu ne

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
mali400 müş

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
tmm kaldırır.Benim adreon 320

• Beğen
Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
ö.d inşallah hayırlı bir telefon olur.

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler zaten telefoncu aile dostumuzdan alacağım için bir sorun oldumu değişebilirim veya tamir ettirebilirim

xpeople

xpeople

Üye
Lg P920 3d ben kullanıyorum ve çok memnunum.

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar s2 plus gelecekmiş ve 1.2 işlemcisi ile s2 den daha iyi olacakmış diyorlar s2 nin 2.el ini almaya yanaşmıyordum şimdi o kadar sevinçliyimki oley be oley be ve 738 tl olacakmış :aha:
:heyo2: :biggrin: :bud: :smdance: :dance:
:disko:

Takipçi Satın Al

Üst Alt