Sizce Nokia akıllı telefon konusunda başarılı mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Nokia akıllı telefon konusunda başarılı mı ?

• Evet, başarılı

Kullanılan: 18 50.0%
  • Hayır, başarısız

Kullanılan: 18 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Reset atan , donan telefonlar mi stabilitesi oturmus allahini seversen ? C7 Nesiyle parcalayacak benim LG telefonumu ? 8 megapiksel kamefa vaf af yok :ehe tasarim olarak optimus black en ince telefon zaten. Donmaz, reset atmaz , kisisellestirmesi iyi , internet performansi basarili.. 4 inch ekran ve Nova display var optimus blackte, ekran her zaman canli..
Soyle bakayim o dandik C7 nesiyle parcalayacak ? O C7 ye para vermek parayi cope atmaktir.
Arkadasım bos çocuk muhabbeti konusuyosun forumdan duymussun iki kelime agız yapiyosun burda.Reset atan donan telefon 5800'dan baska telefon yok.O da güncellemelerle iyi hale geldi.Dedigim gibi 58 den baska örnek yok sizde.Parçalar diyorum sen kameradan bahsediyosun tasarımdan bahsediyosun bana.Daha iki telefonu yan yana görmemissin ki kesin savundugun çogu model böyle.Git incele ve C7'yi anlat bana forumdaki telefon kullanma özürlü arkadasların açtıgı 5800'ın sorunlarını anlatan konulardan duydugun lafları degil.Bende C7 var ne hikmetse ne donuyor ne reset atıyor ne kinetik kaydırmada takılma var nede stabilite sorunu.Acaba benim C7 android mi :naughty:

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Soruma cevap ver, nesiyle parcalar diyorum ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Soruma cevap ver, nesiyle parcalar diyorum ?
Sana saçma gelebilir ama android olması bile yeterli bunu için.Çünkü donanımı nasıl kullanır nasıl uygulamarlı var hiçbir bilgin yok.
Telefonda browserda atma sorunu var özellikle flash sitelerde bunu yasadık ki dayı oglunda var.Youtubede hatalar veriyor.Telefona fazla fotograf video müzik attıgında telefon sarhosa baglıyor.Önbellege alma olayı iyi çalısmıyor çünkü androidde.Video çekiminde kasılmalar oluyor bu çogu süper telefonda bile oluyor gibi ama bunu kayıtlı videoya yansıtması sorun.Bahsettigim degerler 300'e yakın fotograf ve bi o kadar da müzikten kaynaklanıyor..
C7'de 1000 müzik atsan böyle bisey olmaz.

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonumda bu sorunlarin hicbiri yok. Alt sinif androidlerde varsa bilemem.Facebooktan video acinca N8 im donup kaliyor. Optimus Blackte donma yok. Iyi on bellekleme mi yapiyor Symbian 15 tane oyun yukledim diye menusu donan bir telefondu N8, C7 ninde bir farki olacagini sanmiyorum

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Telefonu güncelleseydin böyle bir sorun kalmazdı dostum.Symbian müzikleri kütüphane halinde kayıtlıyor ve hiçbir takılma olmadan dinleyebilirsin.Müzik çalarken geri dediginde veya ekrandan kaydırma ile müzik degistirdiginde kasma yapmaz black gibi.C7 ile aynı anda playledigimiz dügünden video çekimlerini 2 sn geç açtı ki bu önemli bir rakam.Fotograf olayı çok saçma geldi bana slayta falan aldıgında veya elle ilerlediginde yüksek fotograf sayısında bi süre takılmalar oluyor.Ama sensör ile telefona vurarak çevirerek falan ilerletti o zaman daha rahat akıcı oldu geçisler.Telefonuda düsürdü fotograf degistirmeye çalısırken manyak.O sensörle kontrol isini ilk nokia'da denediler diye biliyorum bu arada.

nalcam22

nalcam22

Üye
arkadaşım çıkıp burda c7 yi savunma ben c7nin ne halt olduğunu biliyorum

franzliszt

franzliszt

Üye
yine başladı nokia tartışmaları , nokia güzel cihazlarda yapıyor hakkını yemeyin hep kötü tarafından bakmayın ve size şirket zorla satmıyorki telefonları belki insanlar tasarımı yüzünden yada sadece daha uzun ömrü olduğuna inanarak bile nokia tercih ediyor olabilir , belki tehtidkar çok güçlü cihazlar çıkarmıyor olabilir ama orjinal tasarımlar çıkarıyor hep. ve donanım olarakda iyi cihazları var kamera , müzik , sağlamlık , internet mesajlaşma üzerine farklı modellere sahip n serisi kadar hangi seri satabildi düşünmek lazım . şimdi windows a geçince belki ciddi bir değişim geçirecek sonra bu yazılan mesajlarınızı okuyup ne saçmalamışlar diyebilirler . şuanda bile maemo,meego,symbian,windows platformlarındalar ,fazla yerden yere vurmak saçma sonuçda ,ps3 ü hangi cihaz kırdı dönüp bakalım.

harun22

harun22

Üye
El~PisToLeRo her yerden çıkıyorsun boş çocuk konuşması diye ama sen hiç birşey bilmiyorsun ve bu yüzden sürekli tartışmaya maruz kalıyorsun. Senle tartışmıycam . Gazali ne güzel söylemiş tam sana göre : Cahillerle tartışmaya girmeyin ben hiç yenemedim.

Sürekli üste çıktığını zannediyorsun ama gerçekten konuya hakim olanlar sana sadece gülüyor. Benden sana tavsiye bilgine göre konuş.

Burak

Üye
pek sayılmaz.

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Samsungdan daha basarili mi yok artik. Nokia'nin piyasada ki en iyi cihazinin,680 mhz islemcisi var, Samsung'un Galaxy S2 1.2 ghz cift cekirdek islemcisi var..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben samsung sevmiiiiiim,ben nokia seviiim:)ben apple de sevmim.hele hele htc,hiiç sevmiim:)

futbol123

futbol123

Üye
hayır ama eskiden başarılıydı o başarıyı kaybetti

Elektr0

Elektr0

Üye
Şuan gidişatı kötü her ne kadar kötü bir gidişatı olsada.. daha ölmedi:nono:

WarMaster666

WarMaster666

Üye
akıllı telefon'lar çıkmadan önce evet nokia açık ara öndeydi. nüfusa göre en çok nokia kullanan ülke bizdik bu oran şimdilerde nasıl bilmiyorum ama nokia kullanımının gittikçe azaldığı çok açık ortada

• Beğen
Tepkiler: nonamex
Elektr0

Elektr0

Üye
Bir zamanlar Osmanlı İmparatorlugu Vardı...:ağlarım::ağlarım::ağlarım: Ama OO imparatorluk Öldü mü? Hayır! :turkiye:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia eskisi kadar çok büyük bir güç değil. Ama bazı kötülemek isteyen üyelerin abarttığı kadar da kötü değil. Durumu şimdi daha da iyiye gidiyor. 1 ghz işlemcili 5 yeni telefonu var ve bunlardan N9 tabir-i caizse baya bir patladı basında ilgi uyandırdı. Bu telefonlar piyasaya 4 ay içinde çıkarlar. Onun dışında HDMI Dolby Digital gibi sistemleri 12mp kameralı N8 ile birleştirmesi de iyi bir başarıydı. Dual Core olayına gelince N10 ile dual core'a geçiş yapacak iddiası var Nokia'nın. Samsung'un da zaten sadece bir tane Dual Core işlemcili modeli var, onun dışında her modeli de 1 ghz işlemcili değil yani. Nokia'nın Android kullanmak istememesine de saygı duymak lazım, Android isteyen çin malı telefon bile alabilir o derece yaygınlaştı. Herşeyde Android varken Nokia'nın Meego, Symbian ve WP7'ye destek vermesi son derece iyidir, ne kadar çeşit o kadar geniş yelpaze. Kısacası şu aşamada ilerleyen zaman Nokia'nın aleyhine değil lehine olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt