El~PisToLeRo
Üye
Arkadasım bos çocuk muhabbeti konusuyosun forumdan duymussun iki kelime agız yapiyosun burda.Reset atan donan telefon 5800'dan baska telefon yok.O da güncellemelerle iyi hale geldi.Dedigim gibi 58 den baska örnek yok sizde.Parçalar diyorum sen kameradan bahsediyosun tasarımdan bahsediyosun bana.Daha iki telefonu yan yana görmemissin ki kesin savundugun çogu model böyle.Git incele ve C7'yi anlat bana forumdaki telefon kullanma özürlü arkadasların açtıgı 5800'ın sorunlarını anlatan konulardan duydugun lafları degil.Bende C7 var ne hikmetse ne donuyor ne reset atıyor ne kinetik kaydırmada takılma var nede stabilite sorunu.Acaba benim C7 android miReset atan , donan telefonlar mi stabilitesi oturmus allahini seversen ? C7 Nesiyle parcalayacak benim LG telefonumu ? 8 megapiksel kamefa vaf af yoktasarim olarak optimus black en ince telefon zaten. Donmaz, reset atmaz , kisisellestirmesi iyi , internet performansi basarili.. 4 inch ekran ve Nova display var optimus blackte, ekran her zaman canli..
Soyle bakayim o dandik C7 nesiyle parcalayacak ? O C7 ye para vermek parayi cope atmaktir.

tasarim olarak optimus black en ince telefon zaten. Donmaz, reset atmaz , kisisellestirmesi iyi , internet performansi basarili.. 4 inch ekran ve Nova display var optimus blackte, ekran her zaman canli..
ben apple de sevmim.hele hele htc,hiiç sevmiim