uygulama durumu nasıl?
uygulama sıkıntısının da tek sebebi destek verilmemesi.. arkadasa katılıyorum iphone stabil çalışması ile bilinir ya.. n9 un üzerindeki nokia yazısını silseler hiç kimse nokia demez..
meego tüm mobil yazılımlardan daha yüksek bir potansiyele sahiptir. nokia'nın tek bir meego'lu cihaz çıkarması sebebiyle uygulama ve oyun geliştiricileri bu cihaza destek vermek istemiyor. oyun uygulama isteyip de n9 alırsanız cihaz elinizde patlar. en iyisi gidin bir iphone alın siz.![]()
Sanmam abi ama insallah cikar.
Gorselligi olarak iyi , kullanmasi zevkli ama die hard nokiacilarin abarttigi gibi tam stabil degil bazen kamerasi acilmiyor, acik bazi uygulamalarda kapanmamakta inat ediyor.
Yine başlamışsın bakıyorum Hakan bol keseden. 
Bence tek sıkıntısı uygulama desteği . Onun dışında gayet iyi bir sistem

eğer android sorunsuz şekilde portlanırsa..ki portlanıcak günlük kolay kullanımı meego ile hallederiz.uygulama ve oyun açacağımız zaman android'i kullanırız.canımız sıkıldığı zamanda sistemden sisteme atlarız![]()
"Açık kaynak mı? Alın size açık kaynak" diyerek çıkartılmış geliştirilmeye fazlasıyla müsait bir sistemdir. Nokia bu sistemi kendisi geliştirmeye çalışsa Symbian'dan ileri götüremez. Bu yüzden sanırım geliştirme işini piyasaya bırakıp sadece geri bildirimlere istinaden güncellemeler yapıyor olsa gerek. Meraklı yazılım geliştiriciler için bulunmaz nimetlerden birisi. Ancak böyle güzel görünümlü bir cihazın tek başına Meego ile sunulması ve içeriğinde en azından S60 tarzı bir sistem emülatörü bulunmaması gelişimine taş koyuyor bence.
---------- Eklendi @ 18:03:55 ---------- Yazıldı @ 18:00:55 ----------
N9 üzerinde ICS zaten birçok modelden daha stabil çalışıyorAma Meego/Android değişimi açılışta opsiyonel olabiliyor mu tam bilmiyorum. Yani 2 sistem aynı anda cihazda yüklü olabiliyor mu.