Sizce Maxicep'e Hangi Yenilikler Gelmeli

Online oyunlarda karakter alımı için gameportal.maxicep.com gibi bir alışveriş sitesi kurulabilir oyun oynamıyorum ama oynayan kişilerin işine yarar bir diğer önerim ise uzmanlık sistemi gelsin yönetime girmeyen kişiler için bölüm uzmanlığı olsun atıyorum Fenerbahçe Uzmanı tek yetkileri konu kilitleme olur mesala

Merhabalar. Forum da yeniyim, tapatalk ile bağlanıyorum ama forum konu çöplügünden geçilmiyor aradığımı kolay kolay bulamıyorum bi cihaz hakkında türlü türlü yerlere konu açılmış. Bence konular katagorilere ayrılsa daha kullanışlı ve kolay olur. Eleştiri değil sadece öneridir yanlış anlaşılmasın.

Invoke

Üye

Merhaba, zaten kategorilere ayrılmış şekildeler.

NEXUS

Üye
Ana Sayfadaki Bölümlerin Yanına Bir Resim Eklenmeli bence bu hoş durur

Ana Sayfadaki Bölümlerin Yanına Bir Resim Eklenmeli bence bu hoş durur
Sitenin stabilliği açısından (özellikle symbian kullanıcıları açısından) olumsuz karşılanır.

Tepkiler: mürteza16, beytullah6767 ve .NeXuS.
anime bolumu acilsin film dowland gruplari kurulsun

Kardeşim gercekten ne ilginçsiniz ya burda forumun daha iyi olabilmesi üzerine tavsiyelerde bulunurken tavırlara bürünüyorsunuz burda denilenlerde kötü bişey yok farkındaysanız . fikirleri begenmezsiniz eyvallah der gecersiniz bu kadar .

Tepkiler: mehsevim

NEXUS

Üye
Sen burada forumu kötülüyorsun. Diğer forum sitesini kullandığın için daha iyiyse burada ne işin var. Git madem oraya

Tepkiler: mürteza16