mamiga78
Üye
Sizce Hangisini almalıyım ?
Merhaba arkadaşlar ben Onur ,
Yeni bir telefon almaya karar verdim fakat ne alacağımı hala bulamadım sizlerden yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Alacağım telefondan beklediğim özelikler:
İyi bir kamera. Oyun oynamak için iyi bir işlemci. Hızlı ve İyi görüntü kalitesine sahip bir telefon
Ve 1,300 TL fiyat limitim var. Sizlerden tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Yeni bir telefon almaya karar verdim fakat ne alacağımı hala bulamadım sizlerden yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Alacağım telefondan beklediğim özelikler:
İyi bir kamera. Oyun oynamak için iyi bir işlemci. Hızlı ve İyi görüntü kalitesine sahip bir telefon
Ve 1,300 TL fiyat limitim var. Sizlerden tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Nexus alın bakalım, yavaş mı? Yavaş G2'de görmedim bu arada. Ha yavaş olduğunu düşündüğünüz halde işlemciyi artı olarak yazmak da ayrı bir saçmalık. Yani hem hızlı olmayan hem de işlemcisi iyi olan bir cihazın işlemcisi artı mıdır sizce? İleride parça değişimi yaparsanız satarsınız işlemciyi.